Sloepenrally Rotterdam

"Wat was het spannend deze sloepenrace, maar ons team had toch maar mooi gewonnen."T. Yildiz uit Delft
Teambuilding | Ontspannen | Inspirerend
Strijd voor de overwinning met deze creatieve sloepentocht over de Rotterdamse Maas. Vol met hersenkrakers, puzzels en leuke opdrachten die je tijdens deze tocht gaat uitvoeren. Laat je uitdagen, test je kennis en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht. 

Sloepenrally tocht door Rotterdam

Deze uitdagende sloepenrally is geknipt voor wie wel wat meer wil dan alleen ronddobberen en rondkijken op een boot. Deze vaartocht staat in het teken van punten scoren en het liefst zo veel mogelijk. Bij het beantwoorden van verschillende vragen en het uitvoeren van opdrachten leggen jij en je team een bepaalde route af. De vragen en opdrachten hebben allemaal betrekking op hetgeen je onderweg zult zien en meemaken. Wat het is verklappen we natuurlijk nog niet.

Programma

Nadat jij en je gezelschap op de afgesproken locatie zijn gearriveerd, word je welkom geheten door ons team en neem je plaats in één van de sloepen. Maak je maar klaar voor een spannende strijd op de Rotterdamse Maas! De spelleider zal je uitleggen hoe deze sloepenrally zal verlopen en wat je te wachten staat. De sloep is door iedereen te varen en na de vaar- en bedieningsinstructies kun je zo het water op. Een team bestaat uit ongeveer 6 tot 10 personen die elk op een elektrische sloep worden ingedeeld. Kies je eigen kapitein en gooi de trossen maar los!

De rondvaart voert je langs diverse interessante bezienswaardigheden van Rotterdam. Je vaart langs de Museumhaven vol met oude schepen en in de verte kun je het prachtige ‘Lichtschip’ met vuurtoren al zien liggen. Vanuit de sloep kun je de Erasmusbrug van dichtbij aanschouwen als je er onderdoor vaart. 

Ook kun je het schip ‘SS Rotterdam’ zien liggen en verderop hotel New York. Ooit een varende bus gezien? Dan heb je nu de kans, want je zal er zo maar eentje tegen kunnen komen, net zoals de watertaxi’s. Vaar deze prachtige route, voer de opdrachten zo goed mogelijk uit en ga voor de winst! Terwijl jullie aan het puzzelen en nadenken zijn, zal de catering de hapjes en drankjes verzorgen. Het is ook mogelijk om een volledige lunchtafel vooraf erbij te reserveren.

De opdrachten variëren van specifieke kennisvragen over Rotterdam, het opvissen van voorwerpen uit het kanaal en het maken van speciale foto’s tot het uitdokteren van cryptische beschrijvingen. Wie de meeste punten heeft gescoord, is uiteraard de winnaar van deze actieve sloepenrally. Vinden jij en je vrienden of teamgenoten een beetje competitie wel leuk en wil je spanning en ontspanning graag afwisselen? Maak dan Rotterdam mee vanaf het water en geniet ondertussen van alle bezienswaardigheden langs de Maas.  

Waarom is deze sloepenrally bij ons zo leuk?

  • Leuke combinatie van ontspanning en spanning opbouwen
  • Lekker op het water varen als lente of zomer activiteit
  • Meer leren over Rotterdam en zijn bezienswaardigheden
  • Competitief element in een ontspannende setting
  • Heel geschikt als bedrijfsuitje of teambuildingsdag
  • Inclusief huur van de sloep en goed verzorgde catering

Sloepenrally combineren met andere activiteiten 

Wil je graag een hele dag onder de pannen zijn of de sloepenrace combineren met een of meer andere activiteiten? Terug aan wal kun je bijvoorbeeld kiezen voor nog meer actie met ons spannende moordspel of de beroemde “Ik hou van Holland”. Of ligt Ranking the Company je misschien meer? 

Misschien is het wel tijd voor een salsaworkshop of boek ons spannende escape dinerspel, waarbij de spanning alleen nog maar meer zal stijgen.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Sloepenrally" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: