Solex rijden Rotterdam

"Wat een geweldige nostalgische ervaring op de Solex door Rotterdam. "P. Xiang uit Eindhoven
Nostalgie | Ontspannen | Gezelligheid
Nog nooit op een Solex gezeten? Dan is dit je kans! Verzamel je vrienden, familieleden of collega’s en laat de jaren ’60 herleven tijdens onze nostalgische Solex-tour. Trek een lange leren jas aan, zet de bijpassende pothelm op en toeren maar!

Solex tocht

Tot de jaren ‘70 was de Solex razend populair. Maar tot op heden blijft het echter een favoriete activiteit bij de Activity Company. Met het ronkende hulpmotortje, haren in de wind en het gevoel van nostalgie, blijft Solex rijden een ware belevenis. Gezellig met je collega’s, vrienden of club onder begeleiding van een gids door de Rotterdamse omgeving tuffen. Ervaar zelf de ultieme vrijheid bij het Solex-rijden en geniet van alle bezienswaardigheden onderweg. Onze solextour is heel geschikt als bedrijfsuitje of groepsuitje. 

Solextour Programma

Allereerst worden jij en je teamgenoten hartelijk ontvangen bij een voor jullie gepaste locatie in Rotterdam, waar de Solextour zal beginnen. Voordat we opstappen, krijg je eerst kort uitgelegd hoe je de Solex krijgt aangezwengeld. Als het team het ultieme Solex-gevoel goed in de vingers heeft, kan de tour beginnen. Zie jij je zelf en je team in gedachten al tuffen?  

Door een prachtige omgeving in Rotterdam ervaar je het echte ‘Solexgevoel’ als jij en je teamgenoten achter elkaar aan ronken. Maak er een wedstrijdje van of scheur een eind weg met alle humor en hilariteit die je tijdens deze Solextour zult ervaren. Laat je dus lekker meenemen naar de jaren ‘60 en ervaar die ultieme vrijheid op je zelfgekozen Solex. Natuurlijk is er een rustmoment in een café of op een terras onderweg, krijg je de kans om foto’s te maken en natuurlijk een leuke groepsfoto na afloop. Ontdek nu zelf onze Solextour waarbij je er gezellig met je vrienden, collega’s of familie op uit trekt op een manier die je niet snel zult vergeten!

Waarom is Solex rijden zo leuk? 

  • Leuk en origineel groepsuitje in Rotterdam en omgeving
  • Lekker nostalgisch terug in de tijd op de Solex
  • Het bevordert het groepsgevoel en saamhorigheid 
  • Zowel voor kleine als grotere groepen
  • Uitstekend te combineren met een borrel of diner

Solex rijden in combinatie met een andere activiteit

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest, dan is een Solextour door Rotterdam natuurlijk ontzettend leuk en origineel. Deze tocht is ook prima te combineren met één van onze andere creatieve, lekkere of uitdagende activiteiten.  Bijvoorbeeld na de tocht samen onze uitdagende Escape Room bezoeken, of een zeer smakelijke bierproeverij of cocktailworkshop. 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Solex rijden" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: