TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Beat the Box Rotterdam

"Het was mooi om te zien hoe we ieder zijn skills nodig hadden om te winnen. Samenwerking ten top!" C. Senior uit Appingedam
COVID-19 Aangepast
Beat The Box is een zenuwslopende teambuildingsactiviteit, die alleen kan worden gewonnen als ieders kwaliteiten, kennis en talenten worden benut. Naarmate de tijd wegtikt neemt de druk alsmaar toe. Weten jij en je team alle codes te ontdekken die de timer doen stoppen? 

Beat the Box

Tijdens dit bedrijfsuitje worden jij en je team  gedwongen om op een spannende, maar ook leuke manier tot opperste samenwerking te komen. De spanning is al vanaf het begin voelbaar, als tegen de achtergrond van opzwepende muziek de klok hoorbaar begint te tikken. Ieder team krijgt een box, met daarin vier andere boxen. Alleen al de grote box openen is geen sinecure! Jullie zijn op elkaar aangewezen om deze taak uit te voeren. Het is uiterst belangrijk om elkaars kwaliteiten te herkennen, goed te kunnen communiceren en met deadlines te kunnen werken. Een teambuildingsactiviteit met hoofdletter T!

Programma

Op de afgesproken locatie worden jij en je team ontvangen en worden de teams samengesteld. Na uitleg van het spel is het tijd om de eerste box te openen. Zoals gezegd bevat deze vier kleinere boxen met hangsloten. Door het oplossen van hersenkrakende puzzels, cryptogrammen, het beantwoorden van raadselachtige vragen en het ontcijferen van codes kunnen deze boxen worden geopend. 

Jullie hebben een uur de tijd om ook de laatste en meeste spannende box te openen. Als dat is gelukt, moeten jullie al jullie slimheid, kennis en vindingrijkheid bij elkaar brengen om de pittige eindopdracht te volbrengen.  

Als jullie zijn uitgespeeld en het winnende team bekend is, staat jullie nog een heerlijk diner te wachten. Leuk om gezellig met zijn allen na te praten en van dit uitdagende bedrijfsuitje te genieten. 

Waarom Beat the Box bij ons spelen?  

  • Uitermate geschikt als uitdagende teambuildingsactiviteit
  • Versterkt de onderlinge communicatie en groepsdynamiek
  • Op een leuke manier elkaars kwaliteiten beter leren kennen
  • Leuk en spannend teamspel
  • Kan eenvoudig deel uitmaken van een complete teambuildingsdag

Beat the Box combineren met een andere activiteit?

Beat the Box bij de Activity Company kun je ook heel goed combineren met andere activiteiten. Laat na al die breinbrekers je hoofd tot rust komen en prikkel je smaakpapillen met een wijnproeverij of voor de bierliefhebbers een bierproeverij.  

Willen jullie er samen op uit? Dan is Tuk Tuk rijden ook een aanrader, of ontdek de Zuidamerikaanse passie en verleiding tijdens een salsaworkshop. Graag denken wij met je mee om er een complete teambuildingsdag van te maken met meerdere activiteiten. Uiteraard zorgt onze catering desgewenst voor heerlijke hapjes en drankje, een lunch of afsluitend diner. 

Ontspannen op het water

Na alle inspanning is het ook mogelijk om in onze luxe sloep plaats te nemen voor een ontspannende boottocht over de Rotterdamse Maas. Ook dit kunnen we naar wens combineren met bijvoorbeeld een uitdagende sloepenrally om er wat extra competitie in te brengen.  Naar wens kunnen wij diverse andere activiteiten in Rotterdam of omgeving aanbieden, in combinatie met een vaartocht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke teambuildingsdag.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Beat the Box" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: