TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Handletteren Rotterdam

"Ik was altijd al jaloers op die mooie handgeschreven quotes… en nu kan ik het gewoon zelf! " F. de Waard uit Rotterdam
COVID-19 Aangepast
Handletteren: het is helemaal hip en overal om je heen zie je het. Op posters in huis tot op uithangborden in de winkelstraat: van die zwierige letters die jij ook uit je pen wil kunnen toveren. Nou, dat kan! Leer sierlijke letters te maken tijdens deze workshop handletteren in Rotterdam of omgeving. Een workshop vol creativiteit en inspiratie, zodat je thuis met trots je eigen gemaakte quote of wenskaart kan laten zien!

Handlettering workshop Programma

Een workshop handletteren in Rotterdam of nabije omgeving is creatief, ontspannend en een tikkeltje verslavend. Want na een paar uur in de weer te zijn geweest met het maken van sierlijke letters wil je alleen nog maar meer. Zeg nou zelf: een handgeschreven kaartje is toch veel leuker dan eentje die via het internet besteld is?! Tijdens de workshop handlettering leer je van een professionele handletteraar de kunst van het schoonschrijven. Met fineliners en potloden ga je aan de slag om tot het mooiste resultaat te komen. Verzin een mooie quote of kies er een uit de boeken met voorbeelden die op tafel liggen. Je leert eerst de basisbeginselen van het handletteren waaronder de Brush techniek en daarna ga je zelf experimenteren met het schrijven van je quote in verschillende lettertypes. Dat doe je door na te gaan hoe je de quote op papier wilt hebben, dus je maakt een lay-out. Belangrijk is dat er een aantal hoofdwoorden van je quote opvallen. Maak sommige woorden groter, zet een woord verticaal neer en gebruik meerdere lettertypes. Creëer een mooie eenheid! Voor de finishing touch kun je er nog voor kiezen om illustraties zoals een hartje of leuk randje toe te voegen. Ben je tevreden? Dan is het tijd om je quote op dikker papier te gaan ontwerpen. Door handige tips van de cursusleider over onder andere verschillende technieken krijg je tijdens de workshop al snel het handletteren in de vingers. Voldaan en ontspannen ga je na deze twee uur durende workshop weer naar huis met je zelfgemaakte quote plus een potlood, gum en fineliner. Zoek thuis een mooi plekje om je quote neer te zetten of lijst ‘m in!

Waarom kiezen voor deze workshop handletteren in Rotterdam?

  • Gratis kalligrafeerpen, potlood en hand-out
  • Je leert zelf handgeschreven, inspirerende quotes te maken
  • In een heerlijke rustgevende en ontspannen setting
  • Professionele begeleiding van een ervaren handletteraar
  • Ook geschikt voor beginners zonder ervaring met handletteren
  • Je nieuwe (verslavende) hobby is gevonden

Leuk om te combineren met...

De handlettering workshop is uiteraard ook heel goed te combineren met een van onze andere uitjes. Nu je toch in een creatieve workflow zit, waarom zou je er dan niet een workshop sieraden maken er achteraan volgen? Of sluit na de workshop handletteren de dag goed af in Rotterdam met een wijnproeverij in een sfeervolle ambiance of mix je eigen drankje tijdens een cocktail workshop.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Handletteren workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: