TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Jacht naar de Macht Rotterdam

"Wat super spannend en hilarisch om nu zelf eens onderdeel van een maffiafamilie te zijn" K. Tjoa uit Numansdorp
COVID-19 Aangepast
Tot onze grote schrik heeft de maffia in Rotterdam de boel overgenomen. Een kwaadaardige Don is hier sinds enige maanden actief en toont geen enkel respect voor de erecodes. Het is aan jou en je team om deze onacceptabele situatie op te lossen en de macht van de stad weer over te nemen. 

Jacht naar de macht in Rotterdam of omgeving 

Die gemene Don druist in tegen alle heersende regels en maffiawetten en lapt alle tradities van de huidige maffiafamilies aan zijn laars. Rotterdam heeft met spoed jullie hulp nodig! De Don heeft zich ergens in de stad verstopt en is onvindbaar. Aan jullie de taak om de Don in de kraag te grijpen en de macht over de stad weer over te nemen! 

Programma  

Op een goed bereikbare locatie in Rotterdam of directe omgeving, worden jij en je gezelschap ontvangen. Hier krijg je een korte speluitleg van de instructeur en krijgt elk maffiateam een speciale smartphone met GPS, waarmee zij onderweg mensen kunnen afpersen en omkopen. Op deze manier kun je diverse hints en aanwijzingen verzamelen en krijg je crimineel kapitaal tot je beschikking. Kijk wel uit, want ook de andere maffiabendes zijn op zoek naar geld en natuurlijk de schuilplaats van de Don! Gelukkig kun je de tussenstanden zien van de andere maffiafamilies, zodat je weet dat je nog fanatieker, slimmer en sneller moet handelen. 

Onderweg maken jullie komische foto’s van dit spannende avontuur en zullen jullie ook hard lachen om alle intriges die op jullie pad komen. Op de verschillende afpers- en omkooplocaties krijg je vragen en opdrachten door, die jij en je team zo goed mogelijk moeten beantwoorden en uitvoeren. Hiermee bouw je kapitaal op en kom je steeds meer te weten over het uiterlijk en de schuilplaats van de Don. Welk team weet hem te ontmaskeren?  Tot op het laatste moment blijft deze ‘Jacht naar de macht’ game superspannend. 

Dit GPS stadsspel is lekker competitief en interactief, waarbij je ook nog leuke plekjes van Rotterdam zult zien. Na ongeveer twee uur zal, onder het genot van een drankje, blijken welk team het beste zijn speurwerk heeft gedaan en de Don heeft ontmaskerd. 

Waarom is dit GPS spel bij ons zo leuk?

  • Spannend tot het einde, waarbij de adrenaline door je lijf giert
  • Fantastisch spel voor mensen die actief willen gamen
  • Een enerverend avontuur voor het stimuleren van samenwerking
  • Zowel voor kleinere als grotere maffiafamilies te spelen
  • Nu zelf eens kunnen infiltreren in de maffiawereld 
  • Kan op verschillende locaties in Rotterdam worden uitgevoerd

Honger naar meer actie en competitie? 

Na al dat speurwerk ben je vast wel toe aan iets anders. Wil je er vooral een spannende en competitieve dag van maken, dan hebben we nog meer voor je in petto. Durf onze escape room met zijn allen in te gaan of maak je gereed voor een sloepenrally over de Rotterdamse Maas. Wil je het oer-Hollands maken, dan kun je ook denken aan een Wie is de Mol of maak je gebruik van onze overheerlijke catering mogelijkheden. Moet dit niet Ik Hou Van Holland zijn?

Zin in een workshop na die tijd?

De Activity Company biedt ook leuke, leerzame en lekkere workshops aan. Denk bijvoorbeeld aan een bierproeverij of als je meer van wijn houdt, leer je alles over wijn tijdens een wijnproeverij.  Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken en kunnen je zelf ook een aantal voorstellen doen. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.