TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Maffia game `The Target` Rotterdam

"Ik heb nog nooit zo’n spannend diner gehad, uitgedaagd werden wij zeker" X. van den Berge
COVID-19 Aangepast
Heb je altijd al een rechercheur willen zijn? Dan is het hoog tijd om in actie te komen en deze zinderende city maffia game te spelen! Spoor met je politieteam een ontsnapte misdadiger op en laat de maffia zien dat jullie veel slimmer zijn. 

The Target

Een voortvluchtige misdadiger eist een miljoen en stopt niet met zijn daden voordat hij dit heeft. Drie politieteams zijn in het leven geroepen om hem te stoppen. Gelukkig kun je gebruik maken van moderne technieken. Met behulp van een koffer met attributen zit je de boef al snel op de hielen. Dit bedrijfsuitje is niet geschikt voor angsthazen, maar wel voor mensen die graag de spanning opzoeken en undercover durven te gaan. 

Programma

Op het hoofdkwartier krijg je een uitgebreide briefing over de spelregels en de werking van de app. Daarna worden er drie politieteams gevormd, ontvangt elk team een koffer en hoor je welke missie je hebt. Daarna ga je de stad in, op zoek naar de misdadiger.

Natuurlijk kun je het niet verkroppen dat de crimineel zijn gang kan gaan. Daarom is het van belang dat jouw politieteam een goede strategie bedenkt om hem te pakken te krijgen. Goede samenwerking is dus heel belangrijk. Vertaal met je team de aanwijzingen op de GPS naar de stappen van de ontsnapte crimineel. Hoe denkt de boef en hoe ver ligt hij op jullie voor? Kun je zijn sporen volgen en zijn jullie al in de buurt? Met de minuut dat je dichterbij komt, zal de spanning toenemen. Natuurlijk zal de boef uit de handen van de politieteams willen blijven en jullie op een dwaalspoor willen zetten. Zijn jullie slim genoeg om zijn streken te doorzien?

City game “The Target” is een superspannende, uitdagende en interactieve game in de vorm van een boeiend kat-en-muis spel. Aan jou en je team de taak om de maffia de kop in te drukken. Maar de politie zou de politie niet zijn als ze Rotterdam niet weer in veiligheid zou brengen, toch?

Waarom deze city game The Target bij de Activity Company?

  • Wij hebben ervaring in het vangen van boeven 
  • Nu kun je eindelijk eens zelf rechercheur spelen
  • Zeer avontuurlijk en uitdagend spel voor durvers
  • Vol verrassingen, intriges en spannende wendingen
  • De spannendste game voor een groepsuitje of teambuildingsdag

City maffia game combineren met andere activiteiten

Wil je graag meer activiteiten op één dag plannen, zodat jullie een hele dag onder de pannen zijn of uitgedaagd worden? Wij adviseren graag over de mogelijkheden om uitdagende, sportieve, spannende of juist ontspannende activiteiten met elkaar te combineren. Voor nog meer spanning is onze escape room een mooie aanvulling.  Zijn de magen van alles hongerig geworden, maar zijn jullie nog niet uitgespeeld, raden wij ons moordspel diner aan of een hilarische Wie is de mol diner. 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Maffia Game `The Target`" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: