TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Popquiz Rotterdam

"Echt een feest der herkenning en super gezellig bovendien!" M. Weemaes uit Venlo
COVID-19 Aangepast
Als er iets is dat mensen nader tot elkaar brengt, dan is het wel muziek. Onze popquiz is dan ook een ideale teambuildingsactiviteit die alles in zich heeft: veel gezelligheid, competitie in een ontspannen sfeer, een lekker drankje er bij en natuurlijk veel muziek. Wie is in uw team de muzikale allesweter?

Popquiz

U leest het goed: geen pubquiz, maar een popquiz! Wat overeenkomt zijn de gezelligheid en hilariteit; het verschil zit ‘m natuurlijk in het onderwerp. Waar de pubquiz brede kennis over een veelvoud aan onderwerpen vereist, gaan we met de popquiz de diepte in. Wie hoort al bij de eerste toon welk nummer wordt afgespeeld, wie heeft het beste geheugen voor songteksten en wie kent de meeste anekdotes uit de popmuziek? Maak u op voor een feest der herkenning met deze dynamische quiz.

Programma

U wordt op locatie ontvangen door onze veelzijdige quizmaster. Na het indelen van de teams en het benoemen van de teamcaptains gaat de quiz van start. In hoog tempo komt een veelvoud aan vragen voorbij. Welk team houdt zich het beste staande in dit muzikale vragenvuur?

De popquiz is geschikt voor een breed publiek en past uitstekend in ieder arrangement voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Plan hem bijvoorbeeld in als afsluiter van een heerlijke dag met sloep varen en een wijnproeverij, of ga na deze muzikale meesterproef samen lekker cocktails maken. Wij helpen u graag om er een onbezorgde en ontspannen dag van te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Waarom kiezen voor deze popquiz in Rotterdam?

  • Activiteit is geschikt voor iedereen
  • Gegarandeerd plezier in een ontspannen setting
  • Professionele quizmaster
  • Gevarieerd aanbod van vragen

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Popquiz" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: