TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Virtual Reality Rotterdam

"Je komt tijd te kort met zo veel leuke spellen. En alles was mogelijk met één druk op de knop!" K. Fase uit Sint Willibrord
COVID-19 Aangepast
Speel tennis alsof je zelf op Wimbledon staat, ontdek de wereld, vecht tegen zombies of beleef de spanning van een vuurgevecht. Met onze unieke VR-experience is vrijwel alles mogelijk. Nu ook in Rotterdam en omgeving!

Virtual Reality

Met Virtual Reality kun je je in vrijwel elke situatie verplaatsen! Zet de speciale bril op, neem de controller ter hand of stap achter het stuur van een virtuele raceauto. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Om het overzichtelijk te houden, heeft The Activity Company speciaal voor jou zes categorieën geselecteerd, waarbij eindeloos kan worden gecombineerd.

Het fijne van VR is dat het overal kan, dus of je nou thuis, in de bedrijfskantine of op één van onze voorgestelde locaties wilt spelen: jij vraagt, wij draaien. Er zijn bovendien meer dan tweehonderd verschillende spellen, dus voor elk wat wils.

Je kunt kiezen uit de volgende categorieën.

VR Teambuilding

Werk samen met je vrienden of collega’s om pittige opdrachten te vervullen en hersenkrakende raadsels op te lossen. Teamwork is van belang om tot een (virtueel) resultaat te komen. Deze categorie bevat ook talrijke leuke spellen waarin je met meerdere mensen tegelijk uitgebreide, adembenemende virtuele werelden ontdekt.

VR Action & Shooting

Aan adrenaline geen gebrek bij deze spellen in deze categorie. Vecht tegen soldaten of monsters of beschiet elkaar met de speciale VR-vuurwapens. Wie heeft de skills om virtueel te overleven?

VR Horror

Terwijl je door slecht verlichte gangen loopt hoor je van alle kanten vage geluiden. Kijk goed om je heen, want voor je het weet word je beslopen door een grote enge spin of proberen zombies je te grijpen! Niet voor bangeriken!

VR Escape Room

Wist je dat je een escape room ook in virtual reality kan spelen? Je bent dan wel niet fysiek in een afgesloten kamer, maar de uitdagende puzzels en breinbrekende raadsels zijn nog steeds levensecht. Werk goed samen om tijdig uit de virtuele kamer te ontsnappen!

VR Discovery

De wereld wordt steeds kleiner en VR helpt daar een handje bij. VR Discovery geeft je de kans om in een handomdraai de hele wereld te zien en rond te kijken op plaatsen die totnogtoe zo ver van je bed waren.

VR Racing

Iedereen wil Max Verstappen zijn, maar niemand wil een peperdure bolide de grindbak inrijden. Dan is VR natuurlijk een uitkomst. Onze speciale racestoel, compleet met pedalen en stuur, geeft je die overweldigende adrenalinerush als je over het virtuele circuit stuift!

Hoe leuk virtual reality ook is, het is natuurlijk heerlijk om het te combineren met een of meerdere andere activiteiten. Wil je lekker naar buiten? Boek dan bijvoorbeeld een ontspannen grachtentour (al dan niet met borrel of diner) bij op onze luxe sloep. Of ga lekker met je handen werken tijdens een van onze vele creatieve workshops. Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte!

Waarom kiezen voor de VR Games in Rotterdam?

  • Voor elk wat wils
  • Mogelijk op iedere locatie naar keuze
  • Geschikt voor jong en oud
  • Meer dan 200 verschillende spellen
  • Professionele begeleiding

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Virtual Reality" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: