Wijnproeverij Rotterdam

"De wijnproeverij op het strand gaf zeker een extra dimensie aan ons dagtripje"K. Hopman uit Amsterdam
Educatief | Culinair | Ontspannen

Een wijnproeverij als gezellig bedrijfs- of groepsuitje in Rotterdam of omgeving is een smakelijke en leuke manier om diverse wijnen te proeven, te ruiken en meer te leren over wijn. Kom met je vrienden of teamgenoten naar onze wijnproeverij. Welke bekende en onbekende wijnen zul je (verder) ontdekken? 

Wijnproeverij programma

In een sfeervolle ambiance in Rotterdam of daarbuiten zal onze vinoloog je diverse heerlijke wijnen laten ontdekken en je zintuigen prikkelen. De vinoloog neemt jullie mee op een wijnreis, waarbij je uitgebreide informatie krijgt over diverse wijnsoorten, de druiven die hiervoor worden gebruikt en het hele proces van het vervaardigen van de wijn. Extra lekker en gezellig wordt het met eventueel bijpassende delicatessen, zoals diverse kaassoorten en heerlijk brood.

Bij het maken van wijn komt heel veel kijken. Zo leer je tijdens deze workshop welke druivensoorten er voor bepaalde wijnen worden gebruikt en hoe lang het rijpingsproces duurt om exact de juiste smaak en kracht aan een wijn te geven. Niet voor niets zijn er zo veel verschillende wijnen, uit diverse landen, te verkrijgen. Wat maakt een wijn nu zo uniek, kostbaar en bijzonder? Na deze wijnproeverij weet jij er alles van!

Waarom is een wijnproeverij bij ons zo leuk?

  • Je leert meer over wijnen van een erkende vinoloog
  • Alles wat je altijd al wilde weten bij het wijn brouwen
  • Wijnbeleving zoals je het nog nooit hebt geproefd
  • Diverse soorten buitenlandse wijnen leren kennen
  • Leuk te combineren met een teamspel of diner 

Wijnproeverij op het water

Maak de wijnproeverij nog meer bijzonder door aan boord te stappen van onze luxe sloep, die van alle gemakken is voorzien. Tijdens een relaxte en goed verzorgde cruise vaar je door Rotterdam en leer je ondertussen alles over diverse wijnsoorten. Lijkt je dit nou hartstikke leuk en gezellig, boek dan nu een wijnproeverij op het water of vraag ons om meer informatie.