Pubquiz Rotterdam

"Het was zeker hard nadenken, maar wat hebben we ook gelachen om al die hersenkrakers"F. Boers uit Amerongen
Quiz | Gezelligheid | Teambuilding
Een pubquiz in Rotterdam is ontzettend leuk en gezellig om te doen. Samen met je collega’s als bedrijfsuitje, of neem je vrienden mee en speel de pubquiz, onder het genot van een hapje en drankje. De hersenkrakende vragen over uiteenlopende onderwerpen zorgen gegarandeerd voor een enerverende en dolkomische avond. 

Een pubquiz met diverse uitdagingen

Tijdens de pubquiz beantwoord je afwisselende en pittige breinbrekers, die voor elke deelnemer een uitdaging zijn. Heel geschikt als activiteit voor een bedrijfsuitje, familiefeestje of vrijgezellenfeest. De pubquiz in Rotterdam of omgeving wordt gehouden in een gezellige amicale sfeer en uiteraard schenken wij daar een lekker drankje bij. Laat die hersens kraken, bouw de spanning op en lach je slap om de antwoorden van je teamgenoten en tegenstanders.

Programma

We ontvangen jou en je vrienden of collega’s op een sfeervolle locatie in Rotterdam of omgeving. Onder het genot van een eerste drankje gaat de pubquiz van start onder leiding van de strenge, maar rechtvaardige quizmaster. Als je denkt dat je met je algemene kennis en voor de hand liggende antwoorden er wel komt, dan heb je het mis. Er komen diverse onderwerpen voorbij op het gebied van muziek, film, sport, kunst, bekende personen en geschiedenis. 

Welke vriend, familielid of collega geeft de meest slimme antwoorden en wie weet het meeste over de onderwerpen? Kom er achter in deze leuke en spannende pubquiz. Weet jij het meeste van muziek of kun jij de meest pittige vragen beantwoorden over sport of bekende mensen? Tijdens deze pubquiz ontdek je wie van je vrienden of collega’s het meeste over deze onderwerpen weet. Dit leidt ook onherroerpelijk tot hilarische momenten en veel lachsalvo’s. Boek dus snel deze enerverende pubquiz en laat zien hoe slim je bent! 

Gratis vragen op maat voor jouw groep

Als jullie met 20 personen of meer een pupquiz boeken, dan leveren wij gratis maatwerk. Onze quizmaster verwerkt grappige, inspirerende of mysterieuze vragen over jullie bedrijf, je collega’s of vrienden. Zo leren jullie elkaar op een andere manieren kennen.

Wat is er zo leuk aan onze pubquiz?

  • Supergezellige locatie in Rotterdam of directe omgeving
  • Vragen in verschillende categorieën, dus voor ieder wat wils
  • Met diverse audio- en videovragen voor de afwisseling
  • Iedereen kan meedoen en voor elk niveau
  • Lekker sociaal met elkaar voor een ouderwets gezellige avond

Pubquiz op de boot 

De pubquiz is ook heel geslaagd op onze luxe sloep. Nodig al je vrienden uit en laat ons een spannende en humoristische pubquiz verzorgen. Een leuk idee als afsluiter van de dag met een boottocht door Rotterdam. Zullen wij een leuk voorstel doen voor een combinatie met de pubquiz op onze boot of met één van onze andere activiteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Pubquiz" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: