Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Bedrijfsfeest Rotterdam

Bedrijfsfeest organiseren? Bij The Activity Company vind je maar liefst 100+ activiteiten en horecalocaties in en om Rotterdam. Voor groepen tussen de 8 en 350 personen verzorgen wij de hele dag. Transport, aankleding of overnachting, wij regelen het allemaal. Kijk hieronder voor onze meest populaire activiteiten die wij onderdeel kunnen laten uitmaken van jouw bedrijfsfeest in Rotterdam (of omgeving):

Bedrijfsquiz Rotterdam

Ontdek de geheimen en verborgen merkwaardigheden van je collega’s of teamgenoten in dit hilarisch Bedrijfsquiz in Rotterdam of omgeving.

COVID-19 Aangepast

Cocktail Workshop Rotterdam

Breng jezelf in tropische sferen met onze vrolijke cocktailworkshop! Met of zonder alcohol, tijdens dit bedrijfsuitje creëer jij de meest spectaculaire drankjes!

COVID-19 Aangepast

Maatwerk bedrijfsuitje Rotterdam

Maatwerk bedrijfsuitje met `Building Blocks` zijn in een handomdraai geregeld

COVID-19 Aangepast

Ranking the Company Rotterdam

Ontdek de geheimen en verborgen merkwaardigheden van je collega’s of teamgenoten in dit hilarisch Ranking the Company spel in Rotterdam of omgeving. Humor staat hierbij voorop!

COVID-19 Aangepast

Virtual Reality Rotterdam

Zet de speciale bril op, neem de controller ter hand of stap achter het stuur van een virtuele raceauto. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met onze Virtual Reality spellen.

COVID-19 Aangepast

Winter Wonderland Rotterdam

Speel Winter Wonderland met je teamgenoten, vrienden of familie. Allemaal naar de après- ski in Tiroler sfeer, compleet met vuurkorven, glühwein en diverse activiteiten, gewoon in Rotterdam…

COVID-19 Aangepast

Zakelijk Speeddaten

Een ideaal instrument om toegankelijk en efficiënt te communiceren tijdens een evenement. Als speeddate specialist van Nederland, weten wij alle ins en outs, vraag ons de mogelijkheden!

COVID-19 Aangepast

Sterk in horeca met veel locaties

Bij een goed bedrijfsfeest hoort uitstekende horeca, The Activity Company weet dat als geen ander. Ons portfolio staat dan ook barstensvol horecalocaties binnen en buiten Rotterdam. Heb je je te houden aan een bepaald budget of wil je juist helemaal ‘over the top’? Het kan allemaal! In Rotterdam hebben wij ook diverse locaties gesitueerd aan de oude haven, erg sfeervol en perfect voor een bedrijfsuitje. Zoek je iets speciaals? Onze specialisten helpen je graag een geschikte locatie uit te zoeken.

In of om Rotterdam, of op kantoor

Wil je niet op locatie, maar juist binnen jullie bedrijf het grote feest van het jaar organiseren? Ook dan helpen wij je graag verder! Omdat we zeer mobiel zijn, kunnen we de activiteiten overal in of om Rotterdam uitvoeren. We reizen dus graag af naar jullie bedrijf of een locatie vlakbij jullie andere activiteiten, zodat jullie niet ver hoeven te reizen. Ideaal toch?

GRATIS maatwerk bij verschillende activiteiten

Wil je graag dat we iets over jouw bedrijf verwerken in de activiteit? Bij The Activity Company kunnen we de verschillende activiteiten aanpassen op jullie thema, bedrijfsmissie of doel. Een Escape Room is daar bijvoorbeeld heel geschikt voor, maar ook in een pubquiz kunnen we de vragen aanpassen. We geven hier een humoristische draai aan bijvoorbeeld. We doen dit gratis voor groepen vanaf 20 personen. Meer informatie? Neem contact op met ons team, zij denken graag met je mee.

Plan B: GRATIS slecht weer scenario

Heb je net wat leuks gepland, en dan voorspellen ze regen… Gelukkig is de kans niet groot, maar toch voelt het fijn om een plan B te hebben. Wij regelen dat voor je, en ook nog eens kosteloos. Ons bestand aan binnenactiviteiten is zo uitgebreid, dat er altijd een geschikt binnenprogramma samen te stellen is. Dit kan variëren van het hilarische spel Ik Hou Van Holland tot een spannende Escape Room. Als je bij ons je bedrijfsfeest regelt, bespreken we het plan B vooraf met je. Zo kun je van te voren kiezen wat het beste bij jullie organisatie past en hoef je je geen zorgen te maken of jullie feest misschien in het water valt. Meer weten? We vertellen je graag over de mogelijkheden en voorwaarden.