Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Bedrijfsuitje Rotterdam

Rotterdam is een fantastische locatie voor een bedrijfsuitje vanwege ons gevarieerde aanbod in deze stad. Van een sloepenrally tot een spannend dinerspel, of een bedrijfsuitje dat speciaal voor jullie op maat is gemaakt tot Teambuilding in Rotterdam. Allemaal in hartje Rotterdam. Dus ben jij opzoek naar leuke personeelsuitje in rotterdam, dan ben je hier op het goede adres.

Wie is de verrader (mol) Rotterdam

Wil je het leukste televisiespel van Nederland nu ook zelf spelen met je vrienden of collega’s? Dan is dit je kans met Wie is de verrader in Rotterdam. De spanning stijgt tot het toppunt!

COVID-19 Aangepast

Robinson uitje in Rotterdam

Laat je uitdagen, kom in je kracht en wees slim en behendig met deze spannende en uitdagend Robinson uitje in Rotterdam. Natuurlijk kunnen jij en je team dit ook!

COVID-19 Aangepast

Escape Room Dinerspel Rotterdam

Laat je uitdagen tijdens dit super spannende Escape Room dinerspel in Rotterdam en omgeving. Nooit gedacht dat eten en spelen zo goed samen gingen? Ontdek het zelf!

COVID-19 Aangepast

Ranking the Company Rotterdam

Ontdek de geheimen en verborgen merkwaardigheden van je collega’s of teamgenoten in dit hilarisch Ranking the Company spel in Rotterdam of omgeving. Humor staat hierbij voorop!

COVID-19 Aangepast

Moordspel Rotterdam

Ontdek wie de arme Lodewijk Zegels in Rotterdam om het leven heeft gebracht en grijp de killer die nu nog vrij rondloopt. Jij en je team zijn hard nodig om deze moord op te lossen!

COVID-19 Aangepast

Sloepenrally Rotterdam

Ga de strijd aan tijdens deze boeiende, leerzame en spannende sloepenrally met je team of vriendenclub en bekijk Rotterdam eens vanaf de Maas.

COVID-19 Aangepast

Escape Room XXL Rotterdam

Gaat het jou en je team lukken om binnen de tijd alle mysteries te ontrafelen en samen uit onze Escape Room te ontsnappen?

COVID-19 Aangepast

De Jongens tegen de Meisjes Rotterdam

Doe ook dit hilarische spel “De Jongens tegen de Meisjes” en laat je team voor eens en voor altijd weten dat jouw sekse toch echt de sterkste van alle tijden is. Kun je het waarmaken?

COVID-19 Aangepast

Hackers Rotterdam

De toekomst van je bedrijf staat op het spel tijdens deze superspannende hackers game in Rotterdam. Weet de meesterhacker het van de cybercriminelen te winnen?

COVID-19 Aangepast

Teambuilding Business Games Rotterdam

De samenwerking binnen uw bedrijf verbeteren? Met deze ‘zwarte band teambuilding’ is succes gegarandeerd!

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader Dinerspel Rotterdam

Wie een uitdagend spel en culinair genot wil combineren, doet er goed aan het Wie is de Mol dinerspel te boeken. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens dit enerverende bedrijfsuitje!

COVID-19 Aangepast

Ik hou van Holland Rotterdam

Lijkt het je geweldig om ‘Ik hou van Holland’ samen met je vrienden, familie of collega’s te spelen? Dat kan bij ons in Rotterdam. Bij wie stroomt het meeste rood-wit-blauwe bloed door de aderen?

COVID-19 Aangepast

Winter Wonderland Rotterdam

Speel Winter Wonderland met je teamgenoten, vrienden of familie. Allemaal naar de après- ski in Tiroler sfeer, compleet met vuurkorven, glühwein en diverse activiteiten, gewoon in Rotterdam…

COVID-19 Aangepast

Maatwerk bedrijfsuitje Rotterdam

Maatwerk bedrijfsuitje met `Building Blocks` zijn in een handomdraai geregeld

COVID-19 Aangepast

Sloep Varen Rotterdam

Vanaf
€ 24,95 pp
COVID-19 Aangepast

Powerkiten Rotterdam

Vanaf
€ 17,95 pp
Fun | Actie | Behendigheid

Tuk Tuk Rotterdam

Vanaf
€ 59,95 pp
Gezelligheid | Fun | Ontspannen

Pubquiz Rotterdam

Vanaf
€ 17,95 pp
COVID-19 Aangepast

Bedrijfsuitje in Rotterdam voor een dagdeel, avond of hele dag

Of je nu een kort bedrijfsuitje zoekt of een complete teambuildingsdag organiseert. Bij The Activity Company zijn wij van alle markten thuis. Bij ons is niets ‘standaard’, want wij  denken graag met je mee om jouw bedrijfsuitje in Rotterdam tot een waar succes te maken. 

Met onze uitgebreide kennis van alle mogelijkheden en bezienswaardigheden van Rotterdam en ons brede netwerk, kunnen wij al je wensen voor het personeelsuitje in Rotterdam tot uitvoering brengen. Onze culinaire partners maken je dag compleet met de lekkerste hapjes, drankjes, lunches en diners. Wij ontzorgen je graag, zodat jij en je team alleen nog maar hoeven aan te treden en te genieten. Laat het organiseren van je bedrijfsuitje maar aan ons over! 

Personeelsuitje op elke locatie binnen of buiten Rotterdam

Je personeelsuitje kan op verschillende locaties in Rotterdam en omgeving worden georganiseerd. We maken er graag een topdag van en laten niets aan het toeval over. Wij nemen graag de planning op ons en denken met je mee over de totale verzorging van je middag, avond of dag.  Al onze activiteiten en evenementen kunnen worden afgesloten met een heerlijke maaltijd. Voor een totale beleving kunnen we hier nog een spelelement aan toevoegen. Bij ons vind je dan ook de spannendste diners vol verrassingen. 

Of het nu om een bedrijfs- of groepsuitje met een beperkt gezelschap gaat, of een bedrijfsuitje met een groot aantal personen, wij bieden legio mogelijkheden voor diverse budgetten. Je krijgt van ons een vast contactpersoon die met je meedenkt, een passend voorstel doet en waar nodig een programma op maat maakt.