TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Bedrijfsuitje Rotterdam

Rotterdam is een fantastische locatie voor een bedrijfsuitje vanwege ons gevarieerde aanbod in deze stad. Van een sloepenrally tot een spannend dinerspel, of een bedrijfsuitje dat speciaal voor jullie op maat is gemaakt tot Teambuilding in Rotterdam. Allemaal in hartje Rotterdam. Dus ben jij opzoek naar leuke personeelsuitje in rotterdam, dan ben je hier op het goede adres.

1. Ontdek Rotterdam »

COVID-19 Aangepast
COVID-19 Aangepast
Gezelligheid | Fun | Ontspannen

2. Quizzen »

3. Teambuilding voor jong & oud »

4. Citygames »

5. Leer elkaar beter kennen »

6. Creatieve workshops »

7. Dinerspellen »

8. Minder intensieve activiteiten »

9. Actie & adrenaline »

10. Sportieve activiteiten »

11. Duurzame activiteiten »

12. Binnenactiviteiten »

13. Herfst- & winteruitjes »

Bedrijfsuitje in Rotterdam voor een dagdeel, avond of hele dag

Of je nu een kort bedrijfsuitje zoekt of een complete teambuildingsdag organiseert. Bij The Activity Company zijn wij van alle markten thuis. Bij ons is niets ‘standaard’, want wij  denken graag met je mee om jouw bedrijfsuitje in Rotterdam tot een waar succes te maken. 

Met onze uitgebreide kennis van alle mogelijkheden en bezienswaardigheden van Rotterdam en ons brede netwerk, kunnen wij al je wensen voor het personeelsuitje in Rotterdam tot uitvoering brengen. Onze culinaire partners maken je dag compleet met de lekkerste hapjes, drankjes, lunches en diners. Wij ontzorgen je graag, zodat jij en je team alleen nog maar hoeven aan te treden en te genieten. Laat het organiseren van je bedrijfsuitje maar aan ons over! 

Personeelsuitje op elke locatie binnen of buiten Rotterdam

Je personeelsuitje kan op verschillende locaties in Rotterdam en omgeving worden georganiseerd. We maken er graag een topdag van en laten niets aan het toeval over. Wij nemen graag de planning op ons en denken met je mee over de totale verzorging van je middag, avond of dag.  Al onze activiteiten en evenementen kunnen worden afgesloten met een heerlijke maaltijd. Voor een totale beleving kunnen we hier nog een spelelement aan toevoegen. Bij ons vind je dan ook de spannendste diners vol verrassingen. 

Of het nu om een bedrijfs- of groepsuitje met een beperkt gezelschap gaat, of een bedrijfsuitje met een groot aantal personen, wij bieden legio mogelijkheden voor diverse budgetten. Je krijgt van ons een vast contactpersoon die met je meedenkt, een passend voorstel doet en waar nodig een programma op maat maakt.