TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Actie & adrenaline Rotterdam

Dropping Rotterdam

Wat dacht je van een ouderwetse dropping, maar dan met een plusje? Een verrassend leuke activiteiten!

COVID-19 Aangepast

Maffia Game `The Target` Rotterdam

Laat je uitdagen tijdens dit superspannende Escape Room dinerspel in Rotterdam en omgeving. Nooit gedacht dat eten en spelen zo goed samen gingen? Ontdek het zelf!

COVID-19 Aangepast

Powerboat varen Rotterdam

Een stevige dosis adrenaline nodig? Stap aan boord van onze powerboat en vlieg met topsnelheden van maximaal 100 kilometer per uur over de Maas!

COVID-19 Aangepast

Crazy 88 Rotterdam

Chaos, hilariteit volle bak aan de slag tijdens dit leukste stadsspel.

COVID-19 Aangepast

Robinson uitje in Rotterdam

Laat je uitdagen, kom in je kracht en wees slim en behendig met deze spannende en uitdagend Robinson uitje in Rotterdam. Natuurlijk kunnen jij en je team dit ook!

COVID-19 Aangepast

Powerkiten Rotterdam

Daag jezelf en je teamgenoten uit en ga powerkiten in Rotterdam of omgeving. Speel met de wind en waag een sprong over het strand. Wist jij dat je het in je had?

Fun | Actie | Behendigheid

The Hangover Rotterdam

Door een (te) leuke vrijgezellendag staat je bruiloft ineens op losse schroeven! Verzamel je vrienden, duik de stad in en red wat er te redden valt!

COVID-19 Aangepast

Tuk Tuk Rotterdam

Organiseer nu een Tuktuk toertocht of puzzeltocht door Rotterdam of omgeving en geniet in je Tuktuk van alle bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt.

Gezelligheid | Fun | Ontspannen

Virtual Reality Rotterdam

Zet de speciale bril op, neem de controller ter hand of stap achter het stuur van een virtuele raceauto. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met onze Virtual Reality spellen.

COVID-19 Aangepast

Winter Wonderland Rotterdam

Speel Winter Wonderland met je teamgenoten, vrienden of familie. Allemaal naar de après- ski in Tiroler sfeer, compleet met vuurkorven, glühwein en diverse activiteiten, gewoon in Rotterdam…

COVID-19 Aangepast

Zeskamp Rotterdam

De zeskamp is teambuilding met een grote T. Volop plezier en uitdaging en, bovenal, geschikt voor alle soorten deelnemers.

COVID-19 Aangepast