Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Vrijgezellenfeest Rotterdam

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest in Rotterdam of directe omgeving? The Activity Company biedt verschillende vrijgezellenfeestjes tjokvol gekke, verrassende, actieve of juist ontspannende elementen. Het is zelfs mogelijk om onze groepsuitjes op een locatie naar wens uit te voeren. Ons team staat voor je klaar om er een onvergetelijk vrijgezellenfeestje van te maken dat je nog lang zal heugen!

Robinson uitje in Rotterdam

Laat je uitdagen, kom in je kracht en wees slim en behendig met deze spannende en uitdagend Robinson uitje in Rotterdam. Natuurlijk kunnen jij en je team dit ook!

COVID-19 Aangepast

The Hangover Rotterdam

Door een (te) leuke vrijgezellendag staat je bruiloft ineens op losse schroeven! Verzamel je vrienden, duik de stad in en red wat er te redden valt!

COVID-19 Aangepast

Sieraden Workshop Rotterdam

Ontwerp nu zelf je eigen sieraden tijdens deze creatieve workshop in Rotterdam of omgeving en laat je creativiteit helemaal tot bloei komen!

COVID-19 Aangepast

The Wedding Planner Rotterdam

Wat een ramp! Morgen geef je het ja-woord maar je weddingplanner heeft het laten afweten. Haast je met je vriendinnen de stad in en zet alles op alles om je trouwdag niet in het water te laten vallen!

COVID-19 Aangepast

Escape Room Rotterdam

Gaat het jou en je team lukken om binnen de tijd alle mysteries te ontrafelen en samen uit onze Escape Room te ontsnappen?

COVID-19 Aangepast

Powerkiten Rotterdam

Daag jezelf en je teamgenoten uit en ga powerkiten in Rotterdam of omgeving. Speel met de wind en waag een sprong over het strand. Wist jij dat je het in je had?

Fun | Actie | Behendigheid

Escape Room Dinerspel Rotterdam

Laat je uitdagen tijdens dit super spannende Escape Room dinerspel in Rotterdam en omgeving. Nooit gedacht dat eten en spelen zo goed samen gingen? Ontdek het zelf!

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader (mol) Rotterdam

Wil je het leukste televisiespel van Nederland nu ook zelf spelen met je vrienden of collega’s? Dan is dit je kans met Wie is de verrader in Rotterdam. De spanning stijgt tot het toppunt!

COVID-19 Aangepast

Moordspel Rotterdam

Ontdek wie de arme Lodewijk Zegels in Rotterdam om het leven heeft gebracht en grijp de killer die nu nog vrij rondloopt. Jij en je team zijn hard nodig om deze moord op te lossen!

COVID-19 Aangepast

Salsa workshop Rotterdam

Gooi die heupen los en geniet van een passionele salsaworkshop in Rotterdam of omgeving, of wil je liever salsa dansen op het strand in Scheveningen? Boek snel en swing de pan uit!

COVID-19 Aangepast

Sloepenrally Rotterdam

Ga de strijd aan tijdens deze boeiende, leerzame en spannende sloepenrally met je team of vriendenclub en bekijk Rotterdam eens vanaf de Maas.

COVID-19 Aangepast

Handletteren Rotterdam

Creatief, ontspannen en verslavend: dat is handletteren. Maak zelf van die mooie sierlijke letters tijdens deze leuke workshop in hartje Rotterdam en ontdek je nieuwe hobby!

COVID-19 Aangepast

Hackers Rotterdam

De toekomst van je bedrijf staat op het spel tijdens deze superspannende hackers game in Rotterdam. Weet de meesterhacker het van de cybercriminelen te winnen?

COVID-19 Aangepast

Moordspel Rotterdam

Vanaf
€ 27,95 pp
COVID-19 Aangepast

 

Op onze website vind je tal van leuke, gezellige en hilarische activiteiten, waaruit je er vast en zeker meerdere kan kiezen voor jouw vrijgezellenfeest. Kun je niet kiezen en vind je het lastig om een leuke middag of avond samen te stellen? Bel of mail ons gerust en dan lopen wij de mogelijkheden en wensen met je door, of we komen voorstellen die ongetwijfeld goed bij jou, je vrienden of familie passen. 

Met onze uitstekende horecacontacten en brede netwerk regelen wij ook de catering, lunch of diner. Het is ook heel leuk om dit te combineren met een superspannend of juist erg komisch spelelement. Ga je voor een actief of sportief vrijgezellenfeestje of wil je liever een leuke en gezellige avond met een borrel?  Natuurlijk houden wij rekening met je budget en komen we met een passend voorstel. The Activity Company gaat samen met jou alles op alles zetten om er een super vrijgezellenfeest van te maken!