TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Wie is de Verrader (Mol) Rotterdam

"Na een spannende strijd toch ontdekt wie de verrader was binnen het team. " M. Nava uit Reeuwijk
Teambuilding | Breinbreker | Suspense
Zoek je een enerverende activiteit vol spannende opdrachten, die onder tijdsdruk moeten worden uitgevoerd? Boek dan nu ‘Wie is de verrader (Mol)?’, ook wel "Wie is de Rat" genaamd,  als bedrijfsuitje. Een geheimzinnig en geweldig spel vol uitdagingen dat je echt eens gespeeld moet hebben!

Wie is de Verrader (Mol) in Rotterdam of omgeving 

Het bekendste televisieprogramma kun je nu ook bij de Activity Company aanvragen. Wie is de grote saboteur in je team en wie heeft de beste leugenaarskwaliteiten waarmee hij iedereen om de tuin leidt? Aan de hand van verschillende opdrachten moeten de deelnemers ontdekken wie over een dubbele identiteit beschikt, waarbij zelfs je beste collega, vriend of familielid niet te vertrouwen is. Wie weet na verschillende spelrondes de rat te ontmaskeren? Dit spel is bij uitstek zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. 

Wie is de Verrader (Mol) programma

Op de afgesproken locatie in Rotterdam of omgeving wordt je door ons hartelijk ontvangen. Hierna wordt het gezelschap in meerdere kleine teams van 5 tot 8 personen verdeeld. Het spel begint met een leuke kennismakingsopdracht, waarbij de spelers steeds meer over elkaar te weten komen. Na een korte briefing ga je samen met je team Rotterdam in om de verschillende opdrachten uit te voeren. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk geld te verdienen, waarbij de mol de teams zo veel mogelijk probeert te saboteren. Dit moet dus wel subtiel gebeuren, anders verliest hij al snel zijn geloofwaardigheid. Maar kijk uit! Je loopt het risico tijdens het spel ontvoerd te worden!

Het de bedoeling dat, door de opdrachten uit te voeren, ieder voor zich ontdekt wie die mol in het team is. Hij zal er zelf natuurlijk alles aan doen om zijn geheime missie te volbrengen en niet ontdekt te worden. 

De onderlinge competitie, list en bedrog zullen tijdens die spel hoogtij vieren. Voer de raadselachtige en soms hersenkrakende opdrachten uit, waarbij jij en je team zowel fysiek als mentaal behoorlijk uitgedaagd worden. Dit is eindelijk je kans om het bekende spel te spelen. Een echte aanrader voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon met een grote groep vrienden of familie.  

Waarom is wie is de verrader (Mol) bij de Activity Company zo leuk? 

  • Op een spannende manier je collega’s of teamgenoten beter leren kennen
  • Ontdekken wie het beste kan liegen en iedereen voor de gek houdt
  • Leren luisteren naar je intuïtie, met behulp van de aanwijzingen
  • Leuke onderlinge strijd met het team en per individu tegen elkaar
  • Uitstekend geschikt als teambuildingsactiviteit
  • Spanning, humor, kennis en zintuigen worden enorm getriggerd
  • Kan zowel binnen als buiten worden gespeeld 

Nog meer spanning of ontspanning op één dag? 

Als je geen genoeg krijgt van spanning, uitdaging en competitief spelen, hebben we nog meer voor jou in petto. Sluit de dag bijvoorbeeld af met ons escape dinerspel of waag een ontsnapping uit onze escape room. Wil je het iets rustiger aan doen, dan kun je ook met zijn allen Tuktuk rijden of een Solextocht door Rotterdam erbij boeken. Vraag ons gerust om met je mee te denken om er een onvergetelijke dag van te maken! 

Diner op het water 

Wat is er nu leuker om na alle spanning, verrassende ontdekkingen, speurneuzen en puzzelen lekker te ontspannen onder het genot van een heerlijk diner? Ook daar hebben we aan gedacht. Neem dus plaats in onze luxe sloep en laat je lekker verwennen door onze uitstekende catering. Het is ook mogelijk om deze vaartocht over de Rotterdamse Maas te combineren met een wijnproeverij of bierproeverij. 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Wie is de Verrader (mol)? " boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Teambuilding | Competitie | Actief

Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek