Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Teamuitje Rotterdam

Zoekt u naar een teamuitje in Rotterdam die door het gehele team gedragen wordt? The Activity Company biedt meer dan 100 populaire Teamuitjes en Horecalocaties aan binnen en buiten Rotterdam eventueel op maat op uw specifieke wensen voor elk budget.

Sterk in horeca met veel locaties

The Activity Company heeft verschillende horecalocaties binnen en buiten Rotterdam. Om een idee te krijgen kun je kiezen uit locaties in de thema’s budget, sfeervol, maar ook high-end. In Rotterdam hebben wij ook diverse locaties gesitueerd aan de oude haven, wat erg sfeervol en geschikt is voor verschillende soorten teamuitjes.

Escape Room Rotterdam

Vanaf
€ 19,95 pp
COVID-19 Aangepast

Hackers Rotterdam

Voor
€ 37,95 pp
COVID-19 Aangepast

Moordspel Rotterdam

Vanaf
€ 27,95 pp
COVID-19 Aangepast

Powerkiten Rotterdam

Vanaf
€ 17,95 pp
Fun | Actie | Behendigheid

Pubquiz Rotterdam

Vanaf
€ 17,95 pp
COVID-19 Aangepast

Sloep Varen Rotterdam

Vanaf
€ 24,95 pp
COVID-19 Aangepast

Tuk Tuk Rotterdam

Vanaf
€ 59,95 pp
Gezelligheid | Fun | Ontspannen

Slecht weer? Backup regenprogramma GRATIS

Zorgt dat u niet voor verrassingen komt te staan op de dag zelf. The Activity Company biedt in overleg gratis een alternatief aan. Vraag naar de voorwaarden.

Maatwerk bij veel teamuitjes is GRATIS

We kunnen de verschillende teamuitjes aanpassen op het specifieke doel of thema van het uitje. Zo kunnen wij bijvoorbeeld in een Pubquiz speciale vragen stellen over het bedrijf of een leuk thema verwerken met een leuke humoristische draai. Vraag ons team naar de mogelijkheden.

Teamuitje in Rotterdam, maar ook op elke andere locatie uitvoerbaar

De verschillende teamuitjes zijn flexibel qua opzet, en wij rijden graag door het land naar de plek waar u het wilt houden. Denk hierbij aan bij uw bedrijf, clubhuis of een andere locatie naar keuze. Ook kunnen onze specialisten jouw meehelpen om de meest geschikte locatie te vinden, wij hebben ook veel opties voor uw klaarstaan.