TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Robinson uitje in Rotterdam

"Nou, een uitdaging was deze Robinson wel, maar wat hebben we gelachen met elkaar" Z. Heffers uit Hilversum
COVID-19 Aangepast
Lijkt het je helemaal te gek om zelf mee te doen aan het Robinson uitje in Rotterdam met je vrienden of collega’s? Dat kan nu dus ook bij ons in Rotterdam! Jou en je team wacht de ultieme overlevingstest, met diverse spannende uitdagingen. Durf je het aan? 

Robinson uitje in Rotterdam

Onze Robinson in Rotterdam is de ultieme uitdaging voor mensen die graag uitgedaagd worden op lef, kracht, uithoudingsvermogen en creatief denken. Ga samen met je team op expeditie en ervaar op een spannende en zeer leuke manier de kracht en slimheid van je teamgenoten. Uitstekend geschikt als teambuildingactiviteit of voor vriendenclub met echte doordouwers. Hoe gaan jullie de Rotterdamse jungle overleven? Welk team kan met strategisch inzicht, kracht, slim denken en doorzettingsvermogen alle testen doorstaan? 

Programma 

Op onze locatie in Hoek van Holland word jij met je teamgenoten van harte welkom geheten. De spelleider zal jullie de spelregels uitleggen en hierna worden de teams samengesteld. Zijn jullie er klaar voor? Laat de strijd maar losbarsten en voer gezamenlijk de zeven verschillende activiteiten uit, waarbij goede onderlinge samenwerking uitermate belangrijk is. Ontdek de ware talenten en kwaliteiten van je teamgenoten en kom samen als overwinnaar uit de strijd. 

De verschillende teams zullen tegen elkaar strijden, waarbij in tegenstelling tot het bekende televisieprogramma geen individuen afvallen. Hieronder volgen de activiteiten waaruit deze Robinson in Rotterdam bestaat. 

Teamvlag maken

Als eerste maken jij en je team tijdens de expeditie jullie eigen teamvlag en verzinnen jullie een unieke teamnaam. Hoe origineler jullie zijn, hoe meer punten je team hiermee kan winnen. Dus maak er iets creatiefs en unieks van en scoor die punten!

Katapult bouwen en kokosnoot schieten

Ga terug naar vroegere tijden en bouw samen met je team je eigen katapult. Welk team kan het verst schieten? Dit onderdeel is teambuilding op zijn best, want de een kan niet zonder de ander. 

Mega Jenga

Hoeveel lef heb jij en beschikken jij en je team over de juiste tactieken om Mega Jenga te kunnen winnen? Probeer maar eens een steen uit de toren te verwijderen en bovenop terug te plaatsen, zonder dat de toren omvalt. Snelheid en een beetje zorgvuldig kunnen leggen komen hierbij wel van pas.

Wandelende A

Ooit een wandelende letter A gezien? Na vandaag wel. Samen met je team ga je namelijk een A-vorm bouwen die vervolgens wordt voortbewogen met behulp van touwen. Je hebt dus wel een stevige A nodig om vooruit te komen. Vertrouwen in jullie onderlinge samenwerking is hierbij van belang! 

Toren van Hanoi

Bij dit spelonderdeel moet je een uit schijven opgebouwde kegel verplaatsen van het ene naar het andere stokje. Je mag maar één schijf tegelijk verplaatsen en een grote schijf mag niet op een kleine liggen. We gaan het je niet al te makkelijk maken natuurlijk!

Waterspel

Bij dit waterspel is behendigheid zeker een must, als je met gehalveerde bamboestokken water van de ene naar de andere emmer moet brengen. Natuurlijk mag je zo weinig mogelijk morsen, want dan is je emmer eerder vol. Ook hierbij is teamwork belangrijk. 

De Finale!

Is het jou en je team gelukt om alle activiteiten van deze Robinson in Rotterdam goed uit te voeren? Dan hebben jullie de finale bereikt en zal het sterkste team zich de winnaar mogen noemen. Het zal zeker tot het einde spannend blijven wie er gaat winnen! Creatief denken, snel handelen, spierballen, behendigheid en volharding in teamverband bepalen wiens team wordt uitgeroepen tot de grote winnaar van deze activiteit. Durven jullie de challenge aan te gaan? 
 

Waarom is deze Robinson in Rotterdam bij ons zo leuk?

  • Uitstekend geschikt als teamuitje of teambuildingsdag
  • Diverse competitieve elementen voor een spannende dag
  • De ultieme krachtproef, balansproef en creativiteitsproef
  • Ontdek de talenten, krachten en doorzettingsvermogen 
  • Afwisselende activiteiten in de buitenlucht in teamverband
  • Goed te combineren met meer ontspannende activiteiten 

Robinson in Rotterdam combineren met ontspannende activiteiten

Wil je na een middag vol activiteiten meer de ontspanning opzoeken om gezellig na te praten en te genieten van een heerlijke maaltijd, dan kunnen we jou en je team als afsluiting een heerlijk diner aanbieden.  Als je toch de spanning vast wil houden, kun je ook denken aan ons escape dinerspel of ga je de moord oplossen in ons moordspel. 
Je bedrijfsuitje vervolgen met een flinke portie passie en sensualiteit? Volg dan ook onze salsa workshop. Je kunt ook lekker afbouwen met een bierproeverij of wijnproeverij. Bij de Activity Company valt genoeg te beleven! Naar wens denken wij graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken! 
Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Robinson uitje

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Robinson uitje" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: