TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Robinson uitje in Rotterdam

"Leuke afwisselende opdrachten, waarbij we goed moesten samenwerken om van het andere team te winnen." G. Qaderi uit Woerden
Teambuilding | Competitie | Actief
Lijkt het je helemaal te gek om zelf mee te doen aan het Robinson uitje in de stad met je vrienden of collega’s? Dat kan nu dus ook bij ons in Rotterdam! Jou en je team wacht de ultieme overlevingstest, met diverse spannende uitdagingen. Durf je het aan?

Robinson in de stad Rotterdam

Robinson in de stad is de ultieme combinatie van behendigheid, samenwerking en puzzels. Ga samen met je team op expeditie en ontdek op een spannende en zeer leuke manier de kracht en slimheid van je teamgenoten. Uitstekend geschikt als teambuildingactiviteit of voor een vriendenclub met echte doordouwers. Hoe gaan jullie de Rotterdamse stadsjungle overleven? Welk team kan met strategisch inzicht, kracht, slim denken en doorzettingsvermogen alle testen doorstaan?

Programma 

In Rotterdam word jij met je teamgenoten van harte welkom geheten. De spelleider zal jullie de spelregels uitleggen en hierna worden de teams samengesteld. Het samenstellen van de teams gebeurt al door middel van de eerste opdracht. Zijn jullie er klaar voor? Laat de strijd maar losbarsten en voer gezamenlijk de zes verschillende activiteiten uit, waarbij goede onderlinge samenwerking van het allergrootste belang is. Ontdek de ware talenten en kwaliteiten van je teamgenoten en kom samen als overwinnaar uit de strijd.

De verschillende teams zullen tegen elkaar strijden, waarbij in tegenstelling tot het bekende televisieprogramma geen individuen afvallen. Hieronder volgen de activiteiten waaruit deze Robinson in Rotterdam bestaat.

Teamvlag maken

Als eerste maken jij en je team tijdens de expeditie jullie eigen teamvlag en verzinnen jullie een unieke teamnaam. Hoe origineler jullie zijn, hoe meer punten je team hiermee kan winnen. Dus maak er iets creatiefs en unieks van en scoor die punten!

Toren van Hanoi

Bij dit spelonderdeel moet je een uit schijven opgebouwde kegel verplaatsen van het ene naar het andere stokje. Je mag maar één schijf tegelijk verplaatsen en een grote schijf mag niet op een kleine liggen. We gaan het je niet al te makkelijk maken natuurlijk!

Magische driehoek

Verzamel eerst de driehoeken en open de kluis voor de instructies. Nu zullen jullie alle logica en rekenkracht van het team nodig hebben om zo snel mogelijk tot de juiste oplossing te komen!

Behendigheidsspel

Leg als team gezamenlijk een parcours af zonder dat jullie de stokken tussen jullie in laten vallen. Snelheid is van belang om te winnen, maar ben je te snel dan zullen de stokken op de grond vallen en kunnen jullie helemaal overnieuw beginnen.

Evenwichtsopdracht

Samenwerking en denkkracht, dat zijn de sleutels tot succes bij deze evenwichtsopdracht. Jullie zullen als team de overkant moeten halen, maar alleen een bepaald aantal voeten mogen op de grond komen. Dit zorgt geheid voor een boel hilariteit en creativiteit.

Puzzel

Na al die activiteit even rustig bijkomen met een puzzel? Vergeet het maar, want de spieren worden misschien niet gebruikt maar deze opdracht zal wel alle hersencapaciteit van het team vergen! De puzzel kan alleen worden opgelost met logisch denken en rekenwerk.

Is het jou en je team gelukt om alle activiteiten van deze Robinson in Rotterdam goed uit te voeren? Dan hebben jullie de finale bereikt en zal het sterkste team zich de winnaar mogen noemen. Het zal zeker tot het einde spannend blijven wie er gaat winnen! Creatief denken, snel handelen, , behendigheid en volharding in teamverband bepalen welk team wordt uitgeroepen tot de grote winnaar van deze activiteit. Durven jullie de challenge aan te gaan?

Waarom is deze Robinson in Rotterdam bij ons zo leuk?

  • Uitstekend geschikt als teamuitje of teambuildingsdag
  • Diverse competitieve elementen voor een spannende dag
  • De ultieme behendigheids-balans- en creativiteitsproef
  • Ontdek de talenten, kracht en doorzettingsvermogen 
  • Afwisselende activiteiten in de buitenlucht in teamverband
  • Goed te combineren met meer ontspannende activiteiten 

Robinson in Rotterdam combineren met ontspannende activiteiten

Wil je na een middag vol activiteiten meer de ontspanning opzoeken om gezellig na te praten en te genieten van een heerlijke maaltijd, dan kunnen we jou en je team als afsluiting een heerlijk diner aanbieden. Als je toch de spanning vast wil houden, kun je ook denken aan ons escape dinerspel of ga je de moord oplossen in ons moordspel.

Je bedrijfsuitje vervolgen met een flinke portie passie en sensualiteit? Volg dan ook onze salsa workshop. Je kunt ook lekker afbouwen met een bierproeverij of wijnproeverij. Bij de Activity Company valt genoeg te beleven! Naar wens denken wij graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken!