TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Quizzen Rotterdam

De slimste mens Rotterdam

Voel jezelf een echte BN’er en doe mee met De Slimste Mens! Heb jij het in je om te eindigen met een astronomisch aantal seconden?

COVID-19 Aangepast

Ik hou van Holland Rotterdam

Lijkt het je geweldig om ‘Ik hou van Holland’ samen met je vrienden, familie of collega’s te spelen? Dat kan bij ons in Rotterdam. Bij wie stroomt het meeste rood-wit-blauwe bloed door de aderen?

COVID-19 Aangepast

Pubquiz Rotterdam

Laat nu die hersenen kraken en je lachspieren overuren draaien met onze leerzame, humoristische pubquiz in Rotterdam of omgeving. Compleet met hapjes en drankjes te boeken!

COVID-19 Aangepast

Ranking the Company Rotterdam

Ontdek de geheimen en verborgen merkwaardigheden van je collega’s of teamgenoten in dit hilarisch Ranking the Company spel in Rotterdam of omgeving. Humor staat hierbij voorop!

COVID-19 Aangepast

50 Tinten Grijs Rotterdam

Een tikkeltje stout en ondeugend is het wel, dit speciale stadsspel met ’50 Tinten Grijs’ als thema in de binnenstad van Rotterdam.

COVID-19 Aangepast

80's Quiz Rotterdam

Er is niets leuker dan herinnering op te halen tijdens een spectaculaire, doldwaze en humoristische quiz over de jaren ‘80!

COVID-19 Aangepast

90`s Quiz Rotterdam

Bereid je voor op een aaneenschakeling van oh ja!-momenten als je weer terug gaat naar de tijd waarin je opgroeide; de onvergetelijke jaren ’90!

COVID-19 Aangepast

Bedrijfsquiz Rotterdam

Ontdek de geheimen en verborgen merkwaardigheden van je collega’s of teamgenoten in dit hilarisch Bedrijfsquiz in Rotterdam of omgeving.

COVID-19 Aangepast

De Jongens tegen de Meisjes Rotterdam

Doe ook dit hilarische spel “De Jongens tegen de Meisjes” en laat je team voor eens en voor altijd weten dat jouw sekse toch echt de sterkste van alle tijden is. Kun je het waarmaken?

COVID-19 Aangepast

Sportquiz Rotterdam

Deze veelzijdige quiz kent een uiteenlopend scala aan onderwerpen en soorten vragen. Dat zorgt er voor dat zowel de sportgekken als de mensen met meer algemene kennis in de race zijn voor de eindzege.

COVID-19 Aangepast