Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Citygames Rotterdam

Escape Room Rotterdam

Gaat het jou en je team lukken om binnen de tijd alle mysteries te ontrafelen en samen uit onze Escape Room te ontsnappen?

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader (mol) Rotterdam

Wil je het leukste televisiespel van Nederland nu ook zelf spelen met je vrienden of collega’s? Dan is dit je kans met Wie is de verrader in Rotterdam. De spanning stijgt tot het toppunt!

COVID-19 Aangepast

The Hangover Rotterdam

Door een (te) leuke vrijgezellendag staat je bruiloft ineens op losse schroeven! Verzamel je vrienden, duik de stad in en red wat er te redden valt!

COVID-19 Aangepast

De Erfenis van 1 miljoen Rotterdam

Heb jij een erfenis van 750 miljoen gewonnen? In dit spel de Erfenis mag je zelfs in twee uur tijd 1 miljoen euro over de balk gooien. Een zeer hilarisch GPS spel in Rotterdam.

COVID-19 Aangepast

Sloepenrally Rotterdam

Ga de strijd aan tijdens deze boeiende, leerzame en spannende sloepenrally met je team of vriendenclub en bekijk Rotterdam eens vanaf de Maas.

COVID-19 Aangepast

The Wedding Planner Rotterdam

Wat een ramp! Morgen geef je het ja-woord maar je weddingplanner heeft het laten afweten. Haast je met je vriendinnen de stad in en zet alles op alles om je trouwdag niet in het water te laten vallen!

COVID-19 Aangepast

Maffia Game `The Target` Rotterdam

Laat je uitdagen tijdens dit superspannende Escape Room dinerspel in Rotterdam en omgeving. Nooit gedacht dat eten en spelen zo goed samen gingen? Ontdek het zelf!

COVID-19 Aangepast

Jacht naar de Macht Rotterdam

Help! Rotterdam heeft jou en je team nodig om de gemene Don te pakken die met zijn illegale maffiapraktijken de hele stad teistert. Zijn jullie in staat om de macht weer over te nemen?

COVID-19 Aangepast

Hackers Rotterdam

De toekomst van je bedrijf staat op het spel tijdens deze superspannende hackers game in Rotterdam. Weet de meesterhacker het van de cybercriminelen te winnen?

COVID-19 Aangepast