TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Moordspel Rotterdam

"Echt een super spannende middag beleefd en gelukkig hebben we de moordenaar gevonden." S. Witteveen uit Roosendaal
Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek
Op mysterieuze wijze is Lodewijk Zegels vermoord. De recherche komt er niet uit en daarom hebben ze versterking van jou en je team nodig. Doorzie de leugenachtige verklaringen en ontrafel de mysteries die naar de moordenaar leiden. Een crimineel goed bedrijfsuitje!

Moordspel in Rotterdam of omgeving 

Twee dagen geleden is het lichaam van Lodewijk Zegels in een grote plas bloed gevonden. Door de mysterieuze verklaringen en niet sluitende alibi’s van de verdachten loopt het rechercheonderzoek al snel vast. Aan jou en je team de spannende opdracht om de hoofdverdachten te verhoren en hun leugens te doorzien. Misschien had je je ingesteld op een middag gezellig samen zijn, maar je zal nu toch eerst de dader van de moord op de arme, 52-jarige Lodewijk moeten vinden. Tot nu toe loopt ieder spoor dood. Heeft jouw team de skills om de moordenaar te pakken?

Programma

Onze spelbegeleider heet jullie hartelijk welkom op de afgesproken horeca locatie in Rotterdam of directe omgeving. De plaatselijke recherche spreekt de moord met jullie door en draagt het onderzoek vervolgens aan jouw team over.

Vanaf het bureau opereert het team en gaat voor opdrachten op expeditie. Ga op zoek naar het lijk en er is een echte levende verdachte/acteur die opgepakt moet worden en mee gaat naar het bureau (bij kleinere groepen zal 1 van de deelnemer gedoopt worden als verdachte). Ook zul je een hack moeten uitvoeren om essentiële informatie te achterhalen, forensisch onderzoek doen en nog veel meer!

Het spel

Als ‘detective’ kruip je in de huid van de verdachten, reconstrueer je alle omstandigheden en gebeurtenissen en kom je langzamerhand tot de ware toedracht van deze lugubere moord. Waarom moest die arme Lodewijk nu eigenlijk dood? Aan de hand van diverse aanwijzingen, DNA-uitslagen, de laatste voicemails op Lodewijk’s telefoon, zijn dagboek en het sectierapport moeten jullie ontdekken of het om een crime passionel gaat of dat Lodewijk om geld of een andere reden is vermoord.

Beleef een bloedstollende teambuildingsdag in Rotterdam. Als jij en je team terug zijn op het hoofdkwartier, horen we graag van jullie wie Lodewijk heeft vermoord. Naderhand, als de rust weer terug is gekeerd, mogen jullie naborrelen of aanschuiven aan de dinertafel. 

Waarom wil je graag dit moordspel bij ons spelen? 

  • Ontdekken welke speurneus binnen je team de aanwijzingen kan ontrafelen
  • Brengt je team dichter bij elkaar door goed samen te werken
  • Eén van de meest spannende teambuildingsspellen die wij aanbieden 
  • Een intrigerende middag vol sensatie, uiterste spanning en complottheorieën 
  • Een keer wat anders dan een standaard bedrijfstuitje of teamdag!

Moordspel afwisselen met ontspanning

Als Rotterdam dankzij jullie inzet weer een stukje veiliger is geworden en de dader is gesnapt en vastgezet, is het tijd voor ontspanning. Ga lekker nagenieten van deze moorddadig leuke samenwerking met een cocktail workshop of ga lekker een rondje solex rijden door Rotterdam. Bij de Activity Company is genoeg te doen om een dagvullend programma op te stellen!

Goed verzorgde catering met of zonder extra activiteit 

Natuurlijk dragen wij ook zorg voor uitmuntende catering met hapjes, drankjes en een goed verzorgde lunch of diner. Naar wens kunnen we dit ook nog combineren met andere activiteiten om je lunch of diner extra leuk en spannend te maken. Heb je er nog niet genoeg van en wil je nog meer enerverende activiteiten op één dag, kun je bijvoorbeeld ook ‘De jongens tegen de meisjes’ spelen of ga je aan boord van onze sloep met een sloepenrally over de Rotte. Naar wens nemen we dit graag met je door. 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Moordspel" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Teambuilding | Competitie | Actief

Quiz | Gezelligheid | Teambuilding
Teambuilding | Breinbreker | Suspense