TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Vergaderarrangement Rotterdam

Plan dat overleg maar in, want door het vergaderarrangement van de Activity Company is vergaderen nog nooit zo leuk geweest! Op een mooie locatie in het hartje van Rotterdam komen jij en je collega’s bij elkaar om - natuurlijk - te vergaderen, maar ook nader tot elkaar te komen door middel van een bruisende activiteit, bedrijfsuitje of leuke workshop.

Vergaderarrangement

Bij een brainstorm of vergadering moeten jij en je collega’s natuurlijk vol motivatie, energie en inspiratie zitten om samen tot resultaten te komen. Een actieve pauze draagt er aan bij dat de deelnemers aan een vergadering bruisen van energie en weer tot frisse ideeën komen. Het vergaderarrangement bij de Activity Company is daar dé methode voor: het bestaat uit vergaderen in combinatie met een activiteit. Denk bijvoorbeeld aan sportieve activiteiten zoals powerkiten, een breinbreker als ‘Het Moordspel’ maar ook aan ontspannende uitjes zoals een workshop handlettering of salsadansen. Het is mogelijk om deze activiteiten vooraf, tussendoor of na de vergadering plaats te laten vinden. Gewoon op het moment waarop je denkt dat een ‘powerbreak’ het hardst nodig is.

Programma

Op onze fraaie locatie in hartje Rotterdam komen jullie samen om te vergaderen. Wij zorgen voor koffie, thee en water en natuurlijk voor andere benodigdheden om de vergadering tot een succes te maken. Denk hierbij aan een beamer, een scherm, twee draadloze microfoons en gratis wifi, zodat je er zeker van kunt zijn dat je presentatie vlekkeloos verloopt. Uiteraard is het ook mogelijk om de vergadering te combineren met een horeca-arrangement, zoals een diner, lunch of tussendoortje.

Als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van een vergaderarrangement, dan helpen wij je maar al te graag met het bedenken van een programma waar iedereen voldoening uit haalt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van vergaderen op onze locatie in Rotterdam in combinatie met een leuke activiteit. 

Ik hou van Holland Rotterdam

Lijkt het je geweldig om ‘Ik hou van Holland’ samen met je vrienden, familie of collega’s te spelen? Dat kan bij ons in Rotterdam. Bij wie stroomt het meeste rood-wit-blauwe bloed door de aderen?

Quiz | Gezelligheid | Teambuilding

Moordspel Rotterdam

Ontdek wie de arme Lodewijk Zegels in Rotterdam om het leven heeft gebracht en grijp de killer die nu nog vrij rondloopt. Jij en je team zijn hard nodig om deze moord op te lossen!

Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek

Wie is de verrader (mol) Rotterdam

Wil je het leukste televisiespel van Nederland nu ook zelf spelen met je vrienden of collega’s? Dan is dit je kans met Wie is de verrader in Rotterdam. De spanning stijgt tot het toppunt!

Teambuilding | Breinbreker | Suspense

Maatwerk bedrijfsuitje Rotterdam

Maatwerk bedrijfsuitje met `Building Blocks` zijn in een handomdraai geregeld

Persoonlijke Touch | Volledig verzorgd | Afwisseling