Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Teambuilding Rotterdam

Breng de neuzen in jouw team weer in dezelfde richting met één van de teambuildingsactiviteiten in Rotterdam van The Activity Company! Wij bieden 100+ activiteiten en horecalocaties binnen en buiten Rotterdam, voor groepen van 8 tot 350+ personen. Het teambuilding doel? Een goede samenwerking tot stand brengen op een leuke manier. We kunnen het luchtig aanpakken met veel humor of juist op teamtraining gaan zitten, die keuze is helemaal aan jou. We organiseren onder andere de volgende teambuilding, of kijk hier voor een teamuitje in Rotterdam:

Robinson uitje in Rotterdam

Laat je uitdagen, kom in je kracht en wees slim en behendig met deze spannende en uitdagend Robinson uitje in Rotterdam. Natuurlijk kunnen jij en je team dit ook!

COVID-19 Aangepast

Escape Room Rotterdam

Gaat het jou en je team lukken om binnen de tijd alle mysteries te ontrafelen en samen uit onze Escape Room te ontsnappen?

COVID-19 Aangepast

Sloepenrally Rotterdam

Ga de strijd aan tijdens deze boeiende, leerzame en spannende sloepenrally met je team of vriendenclub en bekijk Rotterdam eens vanaf de Maas.

COVID-19 Aangepast

Teambuilding Business Games Rotterdam

De samenwerking binnen uw bedrijf verbeteren? Met deze ‘zwarte band teambuilding’ is succes gegarandeerd!

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader (mol) Rotterdam

Wil je het leukste televisiespel van Nederland nu ook zelf spelen met je vrienden of collega’s? Dan is dit je kans met Wie is de verrader in Rotterdam. De spanning stijgt tot het toppunt!

COVID-19 Aangepast

Ranking the Company Rotterdam

Ontdek de geheimen en verborgen merkwaardigheden van je collega’s of teamgenoten in dit hilarisch Ranking the Company spel in Rotterdam of omgeving. Humor staat hierbij voorop!

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader Dinerspel Rotterdam

Wie een uitdagend spel en culinair genot wil combineren, doet er goed aan het Wie is de Mol dinerspel te boeken. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens dit enerverende bedrijfsuitje!

COVID-19 Aangepast

Escape Room Dinerspel Rotterdam

Laat je uitdagen tijdens dit super spannende Escape Room dinerspel in Rotterdam en omgeving. Nooit gedacht dat eten en spelen zo goed samen gingen? Ontdek het zelf!

COVID-19 Aangepast

Ik hou van Holland Rotterdam

Lijkt het je geweldig om ‘Ik hou van Holland’ samen met je vrienden, familie of collega’s te spelen? Dat kan bij ons in Rotterdam. Bij wie stroomt het meeste rood-wit-blauwe bloed door de aderen?

COVID-19 Aangepast

Moordspel Rotterdam

Ontdek wie de arme Lodewijk Zegels in Rotterdam om het leven heeft gebracht en grijp de killer die nu nog vrij rondloopt. Jij en je team zijn hard nodig om deze moord op te lossen!

COVID-19 Aangepast

De Jongens tegen de Meisjes Rotterdam

Doe ook dit hilarische spel “De Jongens tegen de Meisjes” en laat je team voor eens en voor altijd weten dat jouw sekse toch echt de sterkste van alle tijden is. Kun je het waarmaken?

COVID-19 Aangepast

Beat the Box Rotterdam

De ultieme teambuildingsactiviteit heeft nu ook zijn weg naar Rotterdam gevonden. Puzzelen onder moordende tijdsdruk… can you Beat The Box?

COVID-19 Aangepast

Virtual Reality Rotterdam

Zet de speciale bril op, neem de controller ter hand of stap achter het stuur van een virtuele raceauto. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met onze Virtual Reality spellen.

COVID-19 Aangepast

Pubquiz Rotterdam

Laat nu die hersenen kraken en je lachspieren overuren draaien met onze leerzame, humoristische pubquiz in Rotterdam of omgeving. Compleet met hapjes en drankjes te boeken!

COVID-19 Aangepast

Hackers Rotterdam

De toekomst van je bedrijf staat op het spel tijdens deze superspannende hackers game in Rotterdam. Weet de meesterhacker het van de cybercriminelen te winnen?

COVID-19 Aangepast

Maffia Game `The Target` Rotterdam

Laat je uitdagen tijdens dit superspannende Escape Room dinerspel in Rotterdam en omgeving. Nooit gedacht dat eten en spelen zo goed samen gingen? Ontdek het zelf!

COVID-19 Aangepast

Groot horeca-aanbod om de dag compleet te maken

Ons aanbod van teambuilding in Rotterdam is groot, maar ons portfolio aan horecalocaties doet daar zeker niet voor onder. The Activity Company heeft genoeg horecalocaties in of om Rotterdam waar je je vingers bij aflikt, zoals aan de sfeervolle Oude Haven, een echte aanrader voor een teamuitje. Je kunt voor een high-end locatie gaan of juist low-budget, maar net wat je wilt. Heb je zelf iets specifieks in gedachten, dan denken onze specialisten graag met je mee.

Activiteiten met GRATIS maatwerk

Bij groepen vanaf 20 personen kunnen wij jouw teambuildingsactiviteit zo samenstellen dat deze specifiek aansluit bij jullie doel of thema. Een pubquiz leent zich hier perfect voor, maar je kunt ook uit andere teambuilding in of om Rotterdam kiezen. We verweven vragen over jullie bedrijf in de opdrachten en zorgen ervoor dat er ook gelachen wordt. Want uiteindelijk gaat het niet alleen om de teambuilding, maar ook om het plezier! Als je hier meer over wilt weten, vraag dan ons team naar de mogelijkheden.

Backup regenprogramma GRATIS

De kans dat het regent tijdens jouw teambuildingsdag in Rotterdam is ongeveer 7%. Niet zorgwekkend dus, maar het zal toch maar gebeuren. The Activity Company is natuurlijk voorbereid op slecht weer en we hebben dan voor jou het gratis backup regenprogramma in petto! Vooraf hebben wij hierover contact met je en nemen we samen de opties door. Kies een leuke en passende activiteit uit ons aanbod van binnenactiviteiten, zoals Ik Hou van Holland of de Escape Room Game, en wij zorgen dat deze activiteit in het geval van regen voor je klaar staat. Fijne gedachte, nietwaar? Als je nu al meer wilt weten hierover, neem dan contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Op locatie in Rotterdam, maar ook elders!

Natuurlijk kun je bij ons kiezen uit allerlei locaties voor jouw teamdag, maar misschien heb je zelf de perfecte locatie al gevonden. Top, dan komen wij daar naartoe! Omdat wij enorm mobiel zijn, kunnen we onze locatie naar elke gewenste plaats brengen in of buiten Rotterdam. Dat betekent dus ook dat je niet eens weg hoeft. Als je de activiteit op of om kantoor uit wilt voeren of in de buurt van jullie andere activiteiten, is dat namelijk ook geen enkel punt.