Escape Room Rotterdam

"Het spannendste groepsuitje ooit meegemaakt, maar we zijn ontsnapt"D. Janssen uit Zwolle
Competitie | Breinbreker | Avontuur
De Escape room in Rotterdam boek je bij de Activity Company. Een perfect bedrijfsuitje of groepsuitje voor iedereen die graag de spanning opzoekt en het leuk vindt om puzzels en raadsels op te lossen voordat het te laat is! Je zal elkaar nog hard nodig hebben om aan het dreigend gevaar te ontsnappen!

Escape room in vijf verschillende varianten!

Met de keuze uit zes verschillende varianten, vindt je bij de Activity Company altijd de Escape Room die het beste bij je team past. Elke Escape Room heeft zijn eigen uitdagingen, unieke sfeer, doelgroep en het kan binnen of buiten, op maat of direct boeken. Je waant je in een totaal andere wereld die je soms tot het uiterste kan drijven. Ontsnappen is mogelijk, maar hoe? Na een warme ontvangst in of buiten Rotterdam wordt het spel uitgelegd. Laat dan de uitdaging beginnen!

1. Escape `The Chain`

Groep is letterlijk geboeid | Vrijgezellen | 6 tot 100+ personen | Buiten, bij regen naar binnen

Bij deze unieke Escape Room-variant ben je met niet zo maar vrij! De deelnemers zitten namelijk aan een ketting vast. De doldwaze Jack Sparrow, die de kunst van ontsnappen zeker verstaat, zal jullie kunnen bevrijden. Maar in welke stad heeft hij zich nu weer verstopt? Als je de aanwijzingen volgt, zal je de puzzels kunnen ontrafelen en Jack vinden. Is de ontsnapping van jou en je teamgenoten dan eindelijk nabij?

    

  

2. Escape `The City` of `The Beach`

Beleving stad of strand | Bedrijven en vrijgezellen | 6 tot 100+ personen | Buiten, bij regen naar binnen

Jack Sparrow is na zijn laatste filmopname in een gesticht opgesloten. Maar natuurlijk heeft hij een weg naar buiten gevonden. Jij en je team moeten hem terugvinden, voordat de stad in één grote puinhoop verandert. Gelukkig heeft hij diverse sporen achtergelaten. Jouw team gaat met de spullen van Jack de stad in, op zoek naar de codes. Als je op tijd bent, zal de timer stoppen voordat deze afloopt. Dit spel spelen wij ook eventueel op het strand in Scheveningen of Hoek van Holland.

    

 

3. Escape Room Diner, Lunch of Borrel

Combinatie spel en horeca | Bedrijven en vrijgezellen | 6 tot 100+ personen | Binnen

Geniet van een heerlijk diner tijdens de tafelversie van dit Escape Room diner-spel! Met je team los je diverse raadsels op en kraak je de codes. Ondertussen smikkel je van een heerlijk maal dat je wordt opgediend. Hierbij is teamwork zeker van belang, want alleen met de juiste tactiek kan het mysterie worden ontrafeld. Daarbij loopt de score steeds verder op. Aan het einde van de avond zal blijken wie dit intrigerende Escape Room dinerspel wint! Dit spel is ook als borrel of lunch te boeken en er zijn diverse horecalocaties beschikbaar.

    

 

4. Escape Room `Kids`

Vanaf 10 jaar | 6 tot 100+ kinderen | Buiten

Deze Escape Room voor kids is het allerleukste avontuur dat ze zich kunnen bedenken. Monster dus aan bij de onvervalste, gestoorde en onnavolgbare kapitein Jack Sparrow. Kinderen die van spanning en sensatie houden, hebben de dag van hun leven in deze speciale Escape Room. Met de aanwijzingen moeten jullie proberen om de kapitein in de stad te vinden voordat het te laat is. Is hij de laatste hoop op jullie redding? Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

    

 

5. Escape Room op locatie

Veel mogelijkheden | Bedrijven | 20 tot 100+ personen

Het is ook mogelijk om één van deze Escape Rooms op een zelfgekozen locatie te spelen. Dit kan zowel in een andere stad zijn, maar ook in een park of ander gebied naar keuze, waar dit spel veilig gespeeld kan worden. Vraag ons in dit geval om meer informatie.

    

 

Heb je momenteel last van keuzestress?

Door alle varianten, kunnen wij ons voorstellen dat u even niet weet wat u moet kiezen! Vul het formulier in en wij helpen u direct.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Escape Room" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: