Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Hackers Rotterdam

"Het was een race tegen de klok, maar we hebben het gered. Wat een spanning was dit zeg."G. Wiering uit Helmond
COVID-19 Aangepast
Tijdens dit uitdagende en superspannend spel hebben cybercriminelen je bedrijfsnetwerk overgenomen. Ze willen geld in de vorm van bitcoins, anders wordt alle betalingsverkeer platgelegd. Dit vraagt om directe actie van de meesterhacker in je team. 

Op zoek naar de hacker in Rotterdam of omgeving 

Een levensecht en bedreigend avontuur beleef je met dit Hackers spel. Natuurlijk wil je niet dat de cybercriminelen de volledige macht van je bedrijfssystemen overnemen. Gelukkig heb je een veroordeelde meesterhacker tot je beschikking die jullie van de ondergang moet redden. Een verschrikkelijk doemscenario kan werkelijkheid worden, waarbij jullie deze maand geen salaris meer zullen ontvangen. De cybercriminelen staan op scherp en het zijn zeker geen loze dreigementen die ze uiten! Het is aan jou en je team om in een moordend tempo zoveel mogelijk bitcoins te verzamelen om aan de eisen van de hackers tegemoet te komen en je bedrijf te redden. Zal het jullie binnen de tijd gaan lukken? 

Programma

Op een vooraf afgesproken locatie in Rotterdam worden jij en je gezelschap welkom geheten. Dit is tevens het startpunt van deze superspannende uitdaging. Na de briefing ga je met een tablet onder je arm de stad in. Met behulp van fotomateriaal, video’s, vragen en diverse hersenkrakende opdrachten, moet je zo veel mogelijk bitcoins verdienen.  Als je dacht dat dit eenvoudig was, heb je het mis! Het vraagt zeker vindingrijkheid, intuïtief vermogen en creatief denken om in goede samenwerking de cybercriminelen te ontmaskeren en tegen te houden. 

Je zou er bijna paranoia van worden, want snelle actie is hierbij zeker vereist. Gelukkig is daar de redder in nood in de vorm van de meesterhacker die je begeleidt op de listige en uitdagende route vol boobytraps.

Het zal ongetwijfeld één van je spannendste middagen zijn van de afgelopen jaren, want cybercrime is natuurlijk wel van deze tijd en je bedrijf moet gered worden. Een echte real life ervaring met een digitale strijd die je niet snel meer zult vergeten.  

Waarom is het Hackers spel bij de Activity Company zo leuk? 

  • Een levensechte situatie spelen die de adrenaline enorm doet stijgen 
  • Vraag veel creatief denkvermogen en vindingrijkheid van je team
  • Leerzaam, ontdekkend en spannend als een thriller 
  • Het lot van je bedrijf ligt in jouw handen, durf je het aan? 
  • Uitstekend geschikt voor het stimuleren van samenwerking
  • Een spannend avontuur met hoge tijdsdruk gehalte 

De spanning ontladen met een ontspannende activiteit

Om de spanning weer van je af te laten glijden, bieden we je naderhand graag wat meer ontspannen activiteiten aan. Ga met de voetjes van de vloer tijdens een salsa workshop of duik het café in en doe de pubquiz.  Als je graag in de bedrijfssferen blijft is Ranking the Company ook een aanrader. 

Actie combineren met een leuke workshop 

Bij de Activity Company kun je zo’n spannende middag ook afsluiten met een heerlijk diner of een workshop. Lekker samen genieten van een cocktail workshop bijvoorbeeld of een wijnproeverij. Wij denken graag met je mee om er een enerverende dag van te maken. Dan kunnen we samen bekijken wat leuk te combineren is op één dag. Dit is mede afhankelijk van je wensen, budget en de groepsgrootte. Vraag een vrijblijvende offerte aan en dan nemen wij hierover contact met je op. 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Hackers" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: