TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Build Your Team Rotterdam

"Na deze dag hadden we veel meer begrip, respect en waardering voor elkaar. Zeer waardevol." K. Clarenbeek uit Ridderkerk
COVID-19 Aangepast
Het kan voorkomen dat binnen een team of afdeling de neuzen écht weer even dezelfde kant op moeten. Speciaal voor bedrijven waar dit aan de orde is ontwikkelden wij de Build Your Team varianten. Met deze ‘zwarte band teambuilding’ is succes gegarandeerd!

Mix van populaire en beproefde Teambuildingsspellen

Vanuit onze jarenlange expertise hebben wij met zorg een gebalanceerde mix samengesteld van bekende, gewilde activiteiten en zelf ontwikkelde, beproefde teambuildingsspellen. Deze vormen de basis voor een diepgaand programma, waarin nadrukkelijk professionele aandacht is voor samenwerking, feedback en onderlinge communicatie. Hoe zet je teamleden in hun kracht? Wie zijn de leiders, wie de volgers? Hoe spreken we elkaar aan?

Bij alle varianten wordt uitvoerig aandacht besteed aan bijvoorbeeld communicatie, groepsdynamiek en leiderschap. Het unieke aan dit concept is dat u zélf bepaalt hoe diep u wilt gaan. De Build Your Team varianten zijn verdeeld in activiteiten met één, twee of drie sterren. Hoe meer sterren, hoe diepgaander de aandacht in vergelijking met de ‘standaard’-variant van de activiteit. 

Wie is de Verrader *

Wie is de Verrader is een variant op het bekende televisiespel, waarbij een onbekende vijand de groep dwars zit. Welke invloed heeft dit gegeven op de bereidheid om samen te werken? Wie neemt het voortouw, wie is het brein en wie houdt zich op de achtergrond? En wat gebeurt er als we mensen ineens een andere rol geven die ze dwingt tot acties die ze normaliter aan een ander zouden overlaten? Dit spel kan binnen en buiten worden gespeeld.

Robinson **

Om tot resultaat te komen in Robinson is het belangrijk dat ieders kwaliteiten worden (h)erkend en op de juiste manier ingezet. Teamleden die normaliter als leider optreden, moeten nu wellicht een stap terug doen terwijl anderen hun moment pakken. Robinson bevat fysieke proeven, maar ook opdrachten die meer denkwerk en samenwerking vereisen en is daarom geschikt voor iedereen. Deze activiteit legt de nadruk op groepsprocessen en de kansen en bedreigingen van ieders unieke leiderschapsstijl.

Build Your Team Original ***

Meer nog dan bij de andere groepsspellen staat bij Build Your Team het proces centraal. Niet per se het resultaat, maar de wijze hoe dit door samenwerking en goede communicatie wordt bereikt is van belang. U streeft als één team een gezamenlijk doel na, maar de weg er naar toe zit vol kansen om van elkaar te leren. Wie werpt zich op als leider en wordt dit leiderschap geaccepteerd? Durf je je mening te geven en hoe doe je dit zo constructief mogelijk? De professionele begeleider staat na iedere activiteit uitgebreid stil bij dergelijke vraagstukken en komt samen met het team tot waardevolle inzichten. Build Your Team kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. De activiteiten zijn leuk, fysiek niet inspannend maar wel degelijk intensief. Werkelijk de ‘zwarte band teambuilding’!

Waarom kiezen voor Build Your Team in Rotterdam?

  • Leuke en gevarieerde spellen
  • Geschikt voor iedereen en met uitdagingen voor allen
  • Diepgaande aandacht voor leiderschap en groepsdynamiek
  • U bepaalt zelf de mate van diepgang 
  • Professionele begeleiding en coaching
  • Zowel binnen als buiten te spelen

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Build your Team" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: