TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Winter Wonderland Rotterdam

"Voor onze familiedag waren deze wintergames het hoogtepunt van de middag. " C. Deuring uit Hoofddorp
COVID-19 Aangepast
Kom met zijn allen naar Rotterdam en beleef Winter Wonderland op een actieve en bijzonder leuke manier in een authentiek, gezellig skidorp. In welke activiteiten blinken jij en je collega’s of teamgenoten uit? Ontdek het zelf op een unieke toplocatie!

Winter Wonderland met diverse activiteiten 

Welcome in a Winter Wonderland, vol activiteiten, waar je de avond van je leven beleeft. Een heel origineel en warm makend evenement middenin de winter. De ideale après-ski games vol met humor, vertier, saamhorigheid en uitdaging. Als jij een leuk teambuildingsuitje zoekt, dan is ons Winter Wonderland een echte aanrader. Door het hoge fun-gehalte versterkt dit de banden tussen collega’s onderling en zie je je collega’s ook eens op een hele andere manier.

Programma

Om gelijk in wintersferen te komen, heten wij jou en je team met een warme chocomel of heerlijk glaasje glühwein hartelijk welkom op een toplocatie in Rotterdam of omgeving. Geniet gelijk van de après-ski sfeer met vuurkorven, ijsberen, strobalen en winterlichtjes. Natuurlijk ontbreken de kerstbomen en Tiroler muziek niet. Geniet van ons gezellig gecreëerde Tiroler dorp in winterse sferen, zodat je je echt in een andere wereld waant. 

Met een middag- of avondvullend programma houden we iedereen flink bezig. Je hebt dus helemaal geen tijd om koud te worden! Beleef dit event in de magische sferen van Winter Wonderland, gewoon dicht in de buurt. 

Er zijn 11 activiteiten waaruit je er 6 kunt kiezen. Onze sfeermaker Anton aus Tirol begeleidt deze activiteiten op zijn eigen originele wijze. Reken er maar op dat je naast de nodige inspanning ook veel zult lachen.

Ontdek tijdens deze uitdagende en hilarische proeven wie er graag op de voorgrond treedt, de slimmerd uithangt of juist een meer afwachtende houding aanneemt. Je zal het toch samen moeten doen, dus probeer optimaal gebruik te maken van elkaars talenten. 

Je kunt kiezen uit onderstaande activiteiten. Ongetwijfeld zitten er activiteiten bij die tot enorme hilariteit leiden. Heb je vroeger wel eens een sneeuwbalgevecht gehouden? Grijp dan nu je kans en laat zien dat je dit met een katapult nog beter kan. Wil je meer spieren kweken, dan is lederhosenhangen ook een idee, of lach je te pletter met het melken van een Tiroler koe. 

De activiteiten waar je uit kunt kiezen

Hierbij een korte omschrijving van de activiteiten waaruit je kunt kiezen tijdens ons Winter Wonderland event.

Nagel Schlag

Dit spel is gebaseerd op het populaire Kopspijkeren. Een quiz met een twist. Heb je een vraag goed beantwoord, mag je een kopspijker in een boomstam slaan. Denk niet dat het makkelijk is! Welk team slaat de spijker er als eerste helemaal in?

Sneeuwballen schieten

Lekker terug in je kindertijd met dit doldwaze sneeuwballengevecht. Echter doe je dit op een berg met een katapult. Wie kan de meeste sneeuwballen raak schieten? Je wilt het zeker meemaken. 

Bierpulschuiven

Wie kan zijn bierpul het verst over de tafel heen schuiven? Het is de bedoeling dat de pul zo dicht mogelijk bij de rand komt, maar oh wee als het glas bier er overheen gaat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! 

Lederhosen hangen

Ontdek wie de grootste spieren van je team heeft en wie het langste aan de lederhosen kan blijven hangen. Hoeveel armkracht denk jij te hebben. Probeer het maar uit! 

Katapult bouwen

Bij deze activiteiten moeten de teams zo snel mogelijk een katapult bouwen. Daarna kunnen er sneeuwballen worden geschoten. Het team dat zijn sneeuwballen het verste weg schiet, heeft gewonnen. Goed nadenken en teamgeest zijn hierbij zeker nodig. 

Vuur maken

Het is en blijft altijd leuk om zelf vuur te maken. Zeker in deze winterse sfeer mag een knisperend vuurtje niet ontbreken. Wie het eerst een vuur heeft gemaakt wint. Natuurlijk krijg je alle benodigde materialen aangereikt. 

Langlaufen

Langlaufen en niet proberen te vallen blijft altijd hilarisch. Nadat de teams de langlaufski’s hebben aangetrokken, moeten ze zo snel mogelijk de eindstreep zien te bereiken. Dat gaat je natuurlijk niet zo makkelijk af!

Tiroler Koe Melken

Misschien heb je stiekem altijd al eens een koe willen melken? Ga als authentieke Alpenboer een Tiroler koe melken, neem plaats op de kruk en als het startsein is gegaan, kun je beginnen met melken. Wie zijn emmer het eerste vol heeft, is de winnaar!

Sneeuwpop worstelen

Trek het dikke sneeuwpoppak aan en ga je vrienden of collega’s te lijf. Een hilarisch spel dat bij iedereen op de lachspieren werkt. Het is de bedoeling dat je je tegenstander uit de ring duwt. Zal het je lukken? 

Biathlon Schieten

Een leuk rendier schietspel voor de goede schutters binnen het team. Je moet wel over een arendsoog bezitten om dit spel te kunnen winnen. 

Reuze SneeuwJenga

De wintervariant van het Jenga-spel dat je vast bekend voorkomt. Je gaat samen met je team van grote sneeuwblokken een hoge toren bouwen. Je moet er echter telkens een blok tussenuit halen. Wanneer zal de toren instorten? 

Waarom Winter Wonderland bij de Activity Company?

  • We zijn één van de weinigen die dit evenement aanbieden
  • Optimale wintersfeer met vuurkorven, sfeerverlichting en Tiroler omgeving
  • Diverse winterse activiteiten en spellen waar je uit kunt kiezen
  • Prachtige après ski games voor harde bikkels en slimmeriken
  • Inclusief volledig verzorgde horeca met hapjes en drankjes
  • Ook te combineren en samen te voegen met een uitgebreid diner

Wintergames voor kleine en grote groepen

Ons Winter Wonderland is erg populair in de winter om zijn sfeervolle stijl en warmbloedige activiteiten. Jong en oud kan hieraan meedoen, dus het is ook geschikt voor grotere partijen, feesten en gezelschappen. Aan het eind maken we natuurlijk een leuke groepsfoto, zodat je deze dag nooit meer vergeet.

Winter Wonderland is ook goed te combineren met één of meer van onze andere activiteiten. Voor de liefhebbers een bierproeverij misschien of lekker warm worden in een Rotterdams café met een pubquiz. Hou je graag de spanning er in, vraag dan naar ons escape dinerspel en geniet ondertussen van een heerlijk driegangen diner. 

Binnenkort een feest organiseren?

Ga je een vrijgezellenfeest of party organiseren voor collega’s, familie of misschien een reünie? Ook dan is Winter Wonderland heel geschikt en heb je gegarandeerd een leuke en sportieve dag. Wij denken graag met je mee om van deze feestdag een topdag te maken. Wij kunnen tips geven voor andere activiteiten die goed bij de wintergames passen. Bel of mail ons en informeer naar de vele mogelijkheden!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Winter Wonderland" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: