TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Zeskamp Rotterdam

"Mooi om te zien hoe onverwacht fanatiek mensen soms worden" S. van Zeeland uit Klundert
Competitie | Uitdaging | Spel
Wie toe is aan teambuilding met een grote T doet er goed aan onze Zeskamp in Rotterdam te boeken. Volop plezier en uitdaging en, bovenal, geschikt voor alle soorten deelnemers.

Zeskamp in Rotterdam

De Zeskamp Rotterdam wordt ook wel gezien als de Moeder aller Teamuitjes omdat de afwisselende onderdelen de inzet en specifiek kennis en kunde vragen van alle deelnemers. Zo kan iedereen bijdragen aan het teamsucces en is het slagen écht een product van teamgeest, coördinatie en het benutten van elkaars sterkte punten.

Programma

Uiteraard wordt er in meerdere teams tegen elkaar gestreden, onder begeleiding van professionele en enthousiaste instructeurs. Daarbij dienen achtereenvolgens de volgende onderdelen zich aan:

Teamvlag maken

Een team kan niet zonder onderscheidende teamvlag en het maken er van kan al meteen een puntenvoorsprong opleveren. Maak je er niet met een Jantje-van-Leiden van af, want onze onverbiddelijke jury verwacht originaliteit én een fraaie afwerking!

Katapult bouwen en kokosnoot schieten

Je krijgt materialen om met je team een grote katapult te bouwen die uiteraard ook goed moet werken. Welke katapult kan vervolgens een kokosnoot in Rotterdam het verst weg schieten?

Mega Jenga

Een tactisch spel waarbij telkens steentjes uit een toren moeten worden verwijderd, waarna ze er weer bovenop worden geplaatst. Mega Jenga vereist stalen zenuwen, een vaste hand, denkwerk en lef.

Wandelende A

Met de verstrekte materialen bouwt het team een grote A-vorm. Eén van de teamleden gaat hier op staan en wordt vervolgens met touwen door de rest van het team verplaatst. Dit is lastiger dan je zou denken en vergt de nodige communicatie en samenwerking.

Toren van Hanoi

Een uit schijven opgebouwde kegel van A naar B verplaatsen, hoe lastig kan het zijn? Nou, heel lastig! Laat die hersens maar kraken en los samen deze uitdagende puzzel op.

Waterspel

Jullie moeten met behulp van halve bamboetakken een hoeveelheid water verplaatsen, bij voorkeur zonder te morsen. Dit vereist de nodige teamwork en coördinatie.

Wat is er zo leuk aan de zeskamp in Rotterdam?

  • De inbreng van alle teamleden is nodig
  • Geschikt voor jong en oud, sportief of niet
  • Uitdagend en afwisselend