TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Bedrijfsquiz Rotterdam

"Verrassend en ontzettend grappig. Een ontzettend leuke manier om elkaar beter te leren kennen." T. Donis uit Ridderkerk
COVID-19 Aangepast
Zin in een hilarisch spel om je collega’s of vrienden beter te leren kennen? De bedrijfsquiz in Rotterdam of omgeving geeft je een diepere kijk op het leven, karakter en interessante eigenaardigheden van je teamgenoten. Een oergezellige quiz vol met leuke, uitdagende en triggerende vragen die natuurlijk wél allemaal eerlijk beantwoord moeten worden!

Bedrijfsquiz

Deze uitermate leuke en humoristische quiz gaat over jou en je naaste collega’s of vrienden. Met vaak bijzonder grappige en soms een tikje uitdagende vragen kom je er achter hoe je teamgenoten over elkaar denken en hoe ze in elkaar zitten. Wellicht dat je meerdere malen denkt: “Dat had ik nooit geweten van mijn collega!”

Aan de hand van alle verkregen antwoorden, wordt iedereen gerankt. Wie was het ondeugendst op school, wie is het meest dronken geweest en wie maakt de ergste blunders? Ontdek het zelf tijdens deze Bedrijfsquiz. 

Programma

De voorpret begint al met de enquête die elke deelnemer gemaild krijgt. Maak je gereed voor vragen zoals: “Wie haalt het meest koffie?” of “Wie heeft de beste smoesjes bij het te laat komen?”. Naar wens kunnen wij de vragen ook afstemmen op je bedrijf, vriendengroep of familie. Zo kunnen we een meer persoonlijke top 10 vragenlijst samenstellen. 

Wat is er zo leuk aan dit spel? 

  • Leer je collega’s of vrienden op een andere manier kennen
  • Ontdek leuke, grappige of soms gekke karaktereigenschappen
  • Gegarandeerd spierpijn van het lachen de volgende dag
  • Ook mogelijk met vragen op maat die bij je bedrijf of doelstelling passen

Passende combinatie met andere activiteiten

Deze Bedrijfsquiz kan een leuke afsluiter van een teamuitje zijn. Naar wens kan dit gecombineerd worden met een superspannende escape room dinerspel of een meer ontspannende salsa workshop  om ook de beentjes los te maken. Wij verzorgen ook alle horeca tijdens de quiz, maar als extra kunnen wij jou en je team ook een wijnproeverij  aanbieden of een Wie is de Mol diner. 

Wil je graag samen met ons een volledig dagprogramma opstellen? Dan kunnen wij een passend voorstel doen dat bij je team en/of bedrijf past. Lekker sportief of juist de uitdaging opzoeken, alles kan.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Bedrijfsquiz" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: