TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

De Erfenis van 1 miljoen Rotterdam

"Ik heb in één middag nog nooit zo veel geld weten te verbrassen. Echt hilarisch!" T. Drent uit Wageningen
COVID-19 Aangepast
Je vermogende suikeroom Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd overleden en laat je een erfenis van  750 miljoen euro na. Natuurlijk wil je die erfenis hebben, maar dan zal je eerst moeten bewijzen dat jij een echte Van Barneveld bent. Daarna mag je in twee uur tijd 1 miljoen euro spenderen. Wauw, dat wil je natuurlijk niet missen!

De erfenis in Rotterdam of omgeving 

In dit stadsspel ‘De Erfenis’ gaat het er om wie van je team of familieleden uiteindelijk de erfenis krijgt. Je suikeroom heeft tijdens zijn leven een behoorlijk fortuin opgebouwd, maar je moet wel eerst zien te bewijzen of je recht hebt op deze erfenis. Hendrikus van Barneveld had maar één levensmotto en dat is lekker van het leven genieten en geld uitgeven. Jouw gezelschap krijgt dan ook elk een smartphone met 1 miljoen euro mee! Zal het jullie lukken om binnen de tijd zo veel mogelijk geld uit te geven? Echt een hilarische GPS game waarbij je eindelijk een gat in je hand mag hebben. 

Programma

De notaris ontvangt je op een afgesproken toplocatie in Rotterdam of directe omgeving. Daar word je het grote nieuws bekend gemaakt dat je aanspraak maakt op de erfenis van je suikeroom Hendrikus van Barneveld. Hier zit echter wel één voorwaarde aan vast, namelijk dat je het in twee uur tijd er 1 miljoen euro doorheen jaagt. Na de spelinstructies ga je, gewapend met je smartphone, in teams Rotterdam in. Onderweg zal je diverse hilarische (foto) opdrachten moeten uitvoeren, cryptische vragen moeten beantwoorden, het casino moeten bezoeken en nog veel meer. Oeps, ben je nu je portemonnee kwijt geraakt? 

Terwijl jij en je team hard bezig zijn om die 1 miljoen euro te verbrassen, zie je ondertussen op je smartphone de tussenstanden, behaalde scores en sabotages van de andere teams. 

Hoe meer je de andere teams weet uit te dagen, de opdrachten goed uitvoert en de vragen goed weet te beantwoorden, hoe meer kans je maakt op de erfenis van 750 miljoen euro. Het zal een race tegen de klok worden om het geld zo snel mogelijk goed te besteden. Na ongeveer twee uur wordt iedereen weer bij de notaris terug verwacht. De catering verzorgt jullie een lekker drankje, terwijl je hooggespannen in afwachting bent of je de erfenis binnen hebt gehaald. De notaris zal tijdens een presentatie de hilarische resultaten van de foto-opdrachten laten zien en maakt een samenvatting van dit spektakel. Tijdens deze grand finale zal hij bekend maken wie er recht heeft op de erfenis van 750 miljoen euro. 

Wat maakt de erfenis bij ons zo’n leuke GPS game?

  • Gezellige ontvangst door de notaris op een sfeervolle locatie in Rotterdam
  • Uitermate spannend en komisch tegelijk
  • Zeer leuk stadsspel die je met meerdere teams kunt spelen
  • Met behulp van GPS en smartphone Rotterdam op stelten zetten
  • Ultieme uitdaging  voor een tuimbuildingsactiviteit
  • Eindelijk belachelijk veel geld mogen uitgeven

Dit GPS spel combineren met andere activiteiten

Het is ook goed mogelijk om dit stadsspel te combineren met een andere activiteit. Wil je in de competitieve strijd blijven en hebben jullie er nog niet genoeg van, dan kun je ook nog een teamspel zoals Ranking the Company doen of De Jongens tegen de Meisjes.   Mogen jullie graag hersenkrakende vragen beantwoorden, dan is de pubquiz op de afgesproken locatie in Rotterdam ook erg leuk om te doen. 

Liever lekker samen dineren met of zonder actie

Natuurlijk is het gezellig om na die tijd samen te gaan dineren. Onze goed verzorgde catering verzorgt naast hapjes en drankjes ook een volledig verzorgd diner. Naar wens kan dit samen gaan met nog meer actie, zoals een moordiner of escape dinerspel. Bij de Activity Company krijg je er bijna nooit genoeg van. Het is ook mogelijk om na die tijd een sloepentocht te organiseren. Gezellig met zijn allen bijkomen van de spanning rondom de verkregen erfenis. Vraag ons om de mogelijkheden, zodat wij samen met jou een geweldige dag kunnen samenstellen! 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "De Erfenis van 1 miljoen" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: