TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Wie is de Verrader (mol) dinerspel Rotterdam

"Met elke hap kom je dichter bij de oplossing. Een leuke combinatie van spanning en gezellig eten." R. Tuin uit Nigtevecht
COVID-19 Aangepast
Met het Wie is de Verrader dinerspel kun je spelen en genieten op een uitdagende manier combineren. Je collega’s of vrienden zijn opeens de hoofdverdachten in dit dinerspel. Iedereen kan de Verrader zijn, of… ben je het misschien zelf? Vanavond is niemand meer te vertrouwen en zul je op je eigen wijsheid en intuïtie af moeten gaan om de Verrader te ontmaskeren!

Programma 

Na ontvangst op de vooraf besproken locatie in Rotterdam of directe omgeving, worden er twee of meer teams gevormd. In elk team zit één Verrader. Die zal er natuurlijk alles aan doen om boven elke verdenking te blijven. Wij hebben de mollen uit jullie teams al op de hoogte gesteld hoe zij iedereen kunnen misleiden. Nietsvermoedend beginnen jij en je collega’s aan het diner, maar bij elke hap en slok zal het wantrouwen ten opzichte van je teamleden toenemen. 

Terwijl je geniet van al dat lekkers dat voor je op tafel ligt, moeten jij en je teamleden, aan de hand van diverse spellen en opdrachten, de rat aan tafel zien te ontmaskeren. Die zal geen middel onbenut laten om iedereen te misleiden. Wie heeft er een dubbele agenda? Toch vreemd dat die jongen van Sales ineens heel anders reageert dan dat hij normaal doet. Zal hij dan…? Of is toch de secretaresse met haar indringende blik de hoofdverdachte? Kom er zelf achter tijdens dit spannende dinerspel. 

Waarom is het Wie is de Verrader dinerspel bij de Activity Company zo leuk? 

  • Op een spannende manier je collega’s of teamgenoten beter leren kennen
  • De geheimzinnigheid en intriges van je teamleden weten te doorzien
  • Klopt je gevoel en is degene die jij verdenkt wel echt de Verrader?
  • Uitstekend geschikt als uitdagende teambuildingsactiviteit
  • Spanning, humor, kennis en zintuigen wordt enorm geprikkeld
  • Leuke combinatie van spel en lekker eten

Wie is de Mol diner op het water

Nog leuker maken we het door dit dinerspel op het water te spelen in onze luxe sloep. Tijdens een gezellige vaartocht over de Rotterdamse Maas kunnen jullie dit spel spelen. Desgewenst naderhand gecombineerd met bijvoorbeeld een wijnproeverij of bierproeverij. 

Het is ook mogelijk om diverse andere activiteiten van de Activity Company te spelen in combinatie met een sloepentocht. 

Nog meer spanning of ontspanning combineren 

Als je er graag een dagvullend programma van wil maken, hebben wij nog diverse suggesties voor je. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar denk bijvoorbeeld eens aan een historische solextocht door Rotterdam of boek Ranking the Company erbij. Alle combinaties zijn mogelijk en bespreekbaar. Bel of mail ons voor meer informatie en dan kunnen wij een leuke teambuildingsdag, teamuitje of vrijgezellendag voor je organiseren. 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Wie is de Verrader (mol) Dinerspel" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: